| TudorFox a întrebat:

Cand apare xbox series x in Romania?

5 răspunsuri:
| SingleForOne a răspuns:

"După o săptămână de speculații legate de noile console ale Microsoft, gigantul din Redmond a decis să confirme zvonurile din piață legate de preț și disponibilitate pentru noile console.

În cazul în care îți doreai de mult o consolă next-gen, Microsoft s-ar putea să-ți ofere experiența mult așteptată înaintea celor de la Sony. Nu de alta, dar vei putea pune mâna pe un Xbox Series X sau Xbox Series S începând cu 10 noiembrie, peste exact două luni."

Sursă: playtech.ro

| SingleForOne a răspuns:

"Noile console de la Microsoft, Xbox Series X și Series S sunt pregătite în data de 10 noiembrie. Prețul consolei Xbox Series S va fi de 299 de dolari și X-ul va putea fi achizitionat pentru 499 de dolari.
În țara noastră prețul pentru Xbox Series X va fi în jur de 2350 RON și prețul Xbox Series S undeva la 1450 RON. Site-ul gamers.ro are deja cele două console la precomandă, X-ul cu un preț de 2361, 90 RON și S-ul la 1454, 90 RON. Acum sa sperăm ca Emag-ul va afișa un preț mai mic pentru cele două console, precedenta consola (One X) având un preț la precomandă de 2199 RON."

Sursă: xboxromania.ro

| TudorFox explică (pentru SingleForOne):

Dar cica pentru Romania nu are support oficial

| Wr3nch a răspuns (pentru TudorFox):

Poti folosi si xbox live, si gamepass linistit. Nu au suport oficial in romana daca ai probleme tehnice, dar is zeci de tutoriale si forumuri unde te poti lamuri.

| SingleForOne a răspuns:

Nu știu prea multe despre tehnologie, în special zona de gaming. Doar am căutat răspunsul pentru întrebarea ta la câteva clickuri distanță. happy