| ghorghe123 a întrebat:

Cand filmez cu camera de filmat si bag in pc videoul si vreau sa il editez in camtasia studio 8 nu il detecteaza.De ce? Dau Funda+Vot!

5 răspunsuri:
| horia2012 a răspuns:

Instaleaza codecuri in sistem:
http://www.free-codecs.com/k_lite_codec_pack_download.htm
(alegi "full")

| SonicAndrei a răspuns:

Înainte să răspund am o întrebare: ce cameră de filmat ai (digitală sau cu casetă) și cum deschizi filmarea după ce o pui în calculator (mă refer dacă e un singur film pe care îl deschizi cu BS Player sau filmul e pus într-un folder „VIDEO_TS", filmul e împărțit în bucăți și îl deschizi complet cu Windows Media Player)?

Nu cred că e neapărat de la Camtasia, mi se pare că orice program face asta. Ca să recunoască filmarea, trebuie să filmezi într-un format compatibil cu programul, de exemplu AVI, DV, HDV, MP4...
Există o variantă cu care poți introduce filmarea făcută în program, dar nu e prea rapidă: filmezi ecranul cu Camtasia Recorder și dai drumul la filmarea de pe camera de filmat (cu Windows Media Player de exemplu). Apoi o vei putea edita. Dar cum spuneam, nu e eficientă varianta asta dacă ai filmat mult.

Poți încerca să iei filmarea din cameră cu Sony Vegas... Eu nu am făcut până acum așa ceva dar am văzut că este „buton" în program pentru așa ceva.

| zignetg2 a răspuns:

Cauta pe google

| smekerul2003 a răspuns:

Ce vrs ai tu dar pcul tau nu il accepta deoarece e mai vechi sau...