| Sonia822 a întrebat:

Cand personalizezi pe Facebook o postare, o faci vizibila doar pentru cateva persoane, persoanele pot vedea ca postarea e vizibila doar pentru ele?

2 răspunsuri:
| Cristinna31 a răspuns:

Eu știam că e invers: acele persoane pe care le alegi, nu-ți pot vedea postarea, dar ceilalți da.

| Sonia822 explică (pentru Cristinna31):

Sunt mai multe optiuni, aceasta e una dintre ele. Daca ai 900 prieteni si vrei ca postarea sa fie vizibila pentru 6, de exemplu