| Forg1ven a întrebat:

Care dintre aceste 2 PC-uri este mai bun? http://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/1164922/
sau
http://www.pcgarage.ro/......nux-black/

Care dintre ele se comporta mai bine in jocuri? Dar in multitasking? Este o diferenta foarte mare de performanța intre procesoare? Per total, care e mai performant? PC-ul sau laptop-ul? Mulțumesc!

Răspuns Câştigător
| Jipa95 a răspuns:

Nici unul! Asa ca si idee cat ai cheltui pe laptop ti-ai putea face configuratia asta : http://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/1123397/ +8gb ram http://www.pcgarage.ro/memorii/crucial/8gb-ddr3-1600mhz-cl11-unbuffered/

| Forg1ven explică (pentru Jipa95):

Păi eu am cumparat laptop-ul acum cateva luni, si atunci trebuia sa ma decid intre laptop sau PC-ul ala. Sunt foarte multumit de laptop, insa vreau sa stiu daca am facut alegerea corectă sau mai bine luam PC-ul. Ce spuneti, am ales corect?

| DeyCj a răspuns (pentru Forg1ven):

Laptop-urile nu-s create pentru gaming, doar comercial(unde Sf-u și minciuna nu cunoaște limite). Configurația ce ai făcut-o este complet aiurea.De banii ăia îți faci un sistem AMD cu Gpu integrat în Apu, și apoi când mai strângi bani iei un GPU dedicat, pentru gaming.O stație de jocuri trebuie să aibă minim: Ram în dual channel, un hard disc ce să reziste la solicitările jocurilor(se exclude aici „Tohshtift-bele" și Seagate-urile) și un procesor Quad core, dar cu 4 chip-uri dual core HT.Gaming-ul se poate face și pe AMD și încă chiar mai bine decât pe un hardware Intel low end, așa cum e procesorul dorit de tine. Facultativ de banii ăia îți fac o configurație AMD, Quad core cu 4 Gb ram DDR3 dual channel.Succes

| Jipa95 a răspuns (pentru Forg1ven):

Nu ai ales deloc corect. Nu numai ca si pc-ul ala avea placa video mult mai buna decat laptop-ul, dar si esti limitat in a face eventuale upgrade-uri. Sa nu mai vorbesc de caldura emanata in timp ce te joci.

3 răspunsuri: