| AlexDorinel a întrebat:

Care electronice sunt mai de durata, cele făcute de capitalisti sau cele făcute de socialiști?
Acum fără gluma, eu chiar întreb serios chestia asta

Răspuns Câştigător
| Ketamin a răspuns:

China e socialista ea face tot pe globu asta ceilalti le cumpara de la ei si pune eticheta cu tara lor nu mai exista alta industrie in masa decat china difera doar pretul daca esti fraier dai mult ca sa puna scrisu o firma cu renume da tot a transpiratie de chinezi miroasa

| Balalau95 a răspuns (pentru Ketamin):

"China e socialista" NOPE, China e comuista, NU socialista
"ea face tot pe globu asta ceilalti le cumpara de la ei" alta confuzie, CRASA, faptul ca sunt produse in China nu inseamna ca sunt si chinezesti, ci ale producatorului care le fabrica, de exemplu un iPhone este facut de Apple, NU de china

dragut raspunsul la care ai dat funda, mai ales ca, China e comuista, DAR au economie pur capitalista, iar produsele pe care le fac depind de piata pe care se vor desface, pe wish de exemplu gasesti niste chestii super ieftine si proaste, in schimb un produs chiar chinez cum ar fi un telefon Huawei, este foarte "de durata" daca ai grija de el

cu alte cuvinte, NU se poate spune ca e una sau aialta, nazistii, care vine de la national SOCIALISTI, au facut cele mai bune tancuri din ww2, DAR, nu si cele mai eficiente, pentru ca erau bune, dar prea scumpe asa ca nu au putut produce indeajuns de multe, in schimb rusii au facut T34 care e un tanc mai slab decat Tiger-ul nazist, dar mult mai iefin si au produs mult mai multe decat nazistii si au castigat razboiul (sa nu uitam ca sovieticii nu luptau cu nazistii decat daca ii depaseau cel putin 10 la 1, de preferat 40 la 1)

| Ketamin a răspuns (pentru Balalau95):

Da te ai plimbat ceva cu tancurile la viata ta ca sti detalii de astea
La tine în oras toata lumea are tanc nu
LE comparați care cât consuma ce se strică etc ca bănuiesc ca nu vorbești din auzite

| Balalau95 a răspuns (pentru Ketamin):

Da, am vreo 30 de tancuri in World of Tanks si inca vreo 20 in World of Tanks Blitz

de asemenea am citit cam toate romanele lui Sven Hassel, SI am vazut o tona de documentare pe History Channel si alte canale d'astea

mai am si avioane si diverse nave de razboi prin alte jocuri tongue
siii, am un fetish cu ww2, cum vad ceva nou ma uit de parca ar fi important pentru realitatea curenta

9 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Poți să întrebi serios, dacă totuși întrebarea ta are ceva serios în ea. Capitalismul pur nu știu să existe undeva. Un socialsm exagerat dictatorial mai există în țări ca Cuba și Nord Coreea. China este - o țară două sisteme, cu foarte mult capitalism în ea, și o conducere socialist comunistă. Astfel producători de electronice socialiști și capitaliști nu există. Apoi fiabilitatea aparatelor electronice depinde de politica de fabricare a lor. Exemplu. Germania lui Hitler producea niște aparate de radoi pentru uzul armatei, cum era pe vremuri cu tuburi electronice.
Fiabilitatea lor se verifica aruncându-le de la etajul 1. Dacă rezista era bun. Recent am fost obligat să îmi schimb tableta cumpărată acum 5 ani căci nu mai era compatimbilă cu noile aplicații. deci avea o durată de viață din start limitată de evoluția IT.

| GabiDumitrescu a răspuns:

Alea premium, dude, alea premium. Unele produse sunt facute sa tina mai mult, altele mai putin... de multe ori nu e de materiale cit e de design. De exemplu castile wireless care nu au jack si nici acumulatori standard. Le iei si le folosesti vreo 2 ani, poate chiar 3-4, si sa zicem ca ele per total sunt foarte durabile si nu se duce nimic fizic, dar cand moare bateria... pa-pa! Uite, exemplu Sennheiser GSP 370 sau ROCCAT ELO 7.1 Air.

| Wr3nch a răspuns:

Pai toata lumea cunoase pe cineva cu un frigider vechi de 30 de ani, deci probabil cele comunistelaughing Capitalismul te incurajeaza sa iei mereu modelul mai nou, bun, economic.

| Frank51 a răspuns:

Cele facute de companiile de top. Doar ele au capitalul necesar pentru a angaja ingineri de top. Oricum mai este o variabila in ziua de azi, marketingul.

| Dismally a răspuns:

Cele comuniste clar - erau mai proaste, consumau mai mult dar tineau 20 - 30 ani.

| gabicoo a răspuns:

Nu mai există diferențe. Astăzi aproape totul e Made in China.
Trăim într-o societate de consum - totul e făcut cu scopul de a ține puțin, de regulă un pic mai mult decât garanția și de a cumpăra alt produs.
Dacă vrei să cumperi și să te țină alege branduri de top - branduri recunoscute!