|

Care este cel mai bun program de diagnosticare hardware?Am incercat hirens boot dar numai merge cu bios uefi, am descarcat ceva care merge dar lipsesc unele chestii din hirens boot cd, deci ce alternative mai sunt?

Prin live boot cd

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Stai că poate poți rezolva să meargă Hiren's Boot, căci alternative nu știu și având în vedere problema ta poate nici ălea nu merg.

Ce placă de bază are PC-ul respectiv? Sau dacă e laptop ce laptop e?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru LightningShock):

De exemplu eu am Lenovo ideea pead 700 nu-mi merge hirens boot cd

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru RAY):

Ok, păi când pornești laptop-ul intră în boot menu(de obicei tasta F8 sau F12, îți spune care în splash screen) și vezi dacă îți apare în lista aia modalități diferite de a boota același CD și le încerci pe toate. Dacă nu e cazul, intrii în bios la ceva gen boot menu și cauți intrări care se numesc sau au valori ceva gen UEFI și schimbi în alte valori(gen Legacy, disabled), apoi testezi iar. Nu uita să ții minte ce ai schimbat căci este posibil să fii nevoit să schimbi la loc după ce termini cu HB ca să poți boota înapoi în Win.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

A, și dacă mai e o opțiune gen CSM enabled/disabled, schimbi valoarea ei și este posibil să îți apară noi setări si te "joci" cu alea. Eu când am instalat ieri Windowsu la un prieten am încercat toate variantele posibile la CSM până mi-a ieșit.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează