| NickPop a întrebat:

Care este diferenta dintre imprimantele inkjet si cele laser?
Funda!

Răspuns Câştigător
| HighByTheBeach a răspuns:

Buna!
Imprimanta laser, printeaza uscat. Daca intervine umiditatea, scrisul nu pateste nimic, spre deosebire de inkjet, care se dizolva si devine ilizibil in caz de umiditate.
Succes!

3 răspunsuri:
| sorinake a răspuns:

Primul pas pe care trebuie să îl faci este să decizi care este tehnologia de care ai nevoie: imprimanta inkjet, imprimanta laser color, imprimanta multifuncţională sau multifuncţională laser. Dacă doreşti să achiziţionezi un dispozitiv pentru uz personal, poţi lua în seama un multifuncţional cu cerneală, compact, care îndeplineşte cu uşurinţă funcţiile elementare, dacă dispozitivul trebuie achiziţionat pentru birou este important să analizezi calitatea printurilor şi rapiditatea de lucru.

Diferenţa între o imprimantă simplă şi un multifuncţional este simplu de stabilit. În această situaţie este important să analizezi care sunt operaţiunile pe care trebuie să le realizezi mai des: imprimare, scanare, copiere. Înainte de a descoperi care sunt asemănările şi diferenţele între aceste dispozitive electronice, trebuie să afli mai multe detalii legate de tehnologie şi modul de funcţionare.

Diferenta dintre imprimantele inkjet și laser

https://pcfrog.ro/blog/noutati/diferenta-dintre-imprimantele-inkjet-i-laser

| J0B0MAT a răspuns:

Cele cu laser sunt mai performante si mai scumpe.