| parismaan a întrebat:

Care laptop e mai bun? Nu caut pentru gaming
https://m.emag.ro/......D8FDD2MBM/
https://m.emag.ro/......DW6BL3MBM/
https://m.emag.ro/......DLFRMYMBM/
https://m.emag.ro/......D83P03MBM/
https://m.emag.ro/......DLFRMYMBM/
Astept si alte recomandari din partea voastră. Laptop ul vreau sa l iau de Black Friday. Daca sunt persoane care folosesc vreun model de laptop de mai sus, vreau sa aflu parerea lor despre laptop daca merita sau nu sa fie cumparat. Caut laptop pentru cursuri online/Netflix/office NU GAMING. Merci ^_^

3 răspunsuri:
| AA1CK3D a răspuns:

Toate mi se par halucinant de scumpe. Un laptop bun pentru internet/office gasesti la 2000 lei.
Un i5 e suficient.

| GPA a răspuns:

Cea mai bună alegere este (D8FDD2) : https://m.emag.ro/......D8FDD2MBM/

Este singurul care are combo între i7 și un Chipset video dedicat de la Nvidia, un Mx 350 care, evident, matură pe jos cu celelalte laptop-uri cu integrate. Alege prima variantă dacă vrei performanțe mult mai bune. La performanțe adăugăm și Ssd-ul, care este de tip NVME, adică PCI-e x4 (suport de scriere/citire de până la 3-4 gbps).

| Balalau95 a răspuns:

Primul este evident pentru gaming, insa toate sunt oribil de scumpe, mai ales pentru configuratia AMARATA, faptul ca vezi doamne procesorul e de ultima generatie nu il face super-performant fata de unul de 3 generatii in urma, si iti faci treaba la fel de bine, iar asta e o regula FOARTE rar incalcata (cum e acum cu placile video nVIDIA si care, CULMEA sunt mai ieftine decat generatia anterioara, si nu se gasesc, pentru ca se vand instant)