| Yuoia a întrebat:

Care sunt cele mai folosite browsere? Bine, stiu Chrome si Firefox. Dar urmatoarele? Si ce avantaje au ele fata de cele doua mentionate?

P.S. Chiar nu am stiut la ce categorie sa pun intrebarea.

Răspuns Câştigător
| PainTech a răspuns:

Incearca intre Chrome si Firefox. Restul au cateva chestii interesante, le-a enumerat RAY mai sus dar nu prea se compara. Cauti pe internet, gasesti articole in care Chrome e superior, articole in care Firefox e superior. Astfel de pareri sunt si la categoria performanta.

Eu zic ca e cel mai bine sa testezi tu si sa vezi care iti place. Eu am ajuns sa folosesc Chrome cu cateva extensii.

8 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Top
Google Chrome =e rapid, dar consuma multi ram, cateodata da erori
Apple Safari =e rapid dar si consuma
Firefox =nu e chiar rapid dar nu consuma
Internet Explorer & Edge =e rapid, face figuri

Cel mai bun browser de internet nu este neapărat cel implicit care vine cu dispozitivul dumneavoastră. Indiferent dacă căutați o navigare web mai rapidă sau mai multă securitate în timp ce sunteți online, vă vom ajuta să alegeți browserul potrivit de internet din acest ghid.

După mai mult de 80 de ore de cercetare și testare, am ajuns la concluzia că Mozilla Firefox este cel mai bun browser de internet pentru majoritatea oamenilor. Se mândrește cu încărcări rapide de pagină, navigare rapidă și, cel mai important, navigare sigură. Am testat setările implicite de securitate ale fiecărui browser web folosind malware-uri în direct, iar Firefox a oprit corect descărcări mai rău intenționate - și am avertizat despre site-uri web mai periculoase - decât orice alt browser popular.

Cu toate acestea, există o serie de browsere foarte bune între care puteți alege, iar cea potrivită pentru dvs. va depinde de cerințele dvs. Mai jos veți găsi selecția noastră dintre cele mai bune browsere de internet.


ExpressVPN: Economisiți 49% | 6, 67 USD / lună (a fost 12, 95 USD / lună)
Un VPN ascunde datele dvs. și ceea ce faceți online, atât de la ISP-ul dvs., cât și de la oricine altcine urmărește navigarea web. ExpressVPN este VPN-ul nostru cel mai bine cotat și cu această ofertă exclusivă puteți obține aproape jumătate din preț, la doar 6, 67 USD / lună. VEZI OFERTA

1. Mozilla Firefox: Cel mai bun în general
Cel mai bun browser web Mozilla Firefox
Mozilla Firefox
Compatibilitate: Windows, macOS, Android, iOS

Vezi oferta
Blochează în mod sigur malware-ulNavighează rapid pe webInclude un browser web privatAsistența live nu este disponibilăPagini marcate sunt greu de găsitPagina de destinație are o mulțime de reclame
Mozilla Firefox este unul dintre cele mai rapide browsere de internet pe care le-am testat pentru navigarea între site-uri și pentru încărcarea completă a paginilor. De asemenea, s-a dovedit a fi cel mai sigur în timpul testelor noastre interne, folosind programe malware vii.

Acest browser este compatibil cu sistemele de operare Mac și Windows și cu telefoanele și tabletele Android și iOS. Acesta sincronizează parolele, paginile marcate și setările browserului, astfel încât să aveți acces la acestea - precum și istoricul căutării - pe alte computere și dispozitive mobile.

Mozilla include un browser de confidențialitate, astfel încât să puteți căuta online fără cookie-uri sau alte trackere. Și puteți seta acest browser pentru a șterge toate cookie-urile, memoria cache și istoricul browserului de fiecare dată când se închide browserul. Mozilla este bine amenajat și are o interfață curată, așa că este ușor să găsiți cele mai multe instrumente și funcții. Puteți avea mai multe file de browser deschise simultan într-o singură fereastră și să rearanjați comanda prin glisarea și fixarea filelor. Dacă închideți din greșeală o filă sau chiar întregul browser, Firefox o va recupera pentru dvs. Este dificil să contactați asistența tehnologică live, deoarece Mozilla nu oferă ajutor telefonic sau de chat. Și asistența de e-mail nu întoarce întotdeauna mesaje. Cel mai bun pariu pentru ajutor unu-la-unul este prin forumurile utilizatorilor. De asemenea, puteți găsi informații și resurse bune, cum ar fi întrebări frecvente și tutoriale, prin baza de cunoștințe care poate fi căutată.

Citiți recenzia completă: Mozilla Firefox

cel mai bun separator de browser web
2. Chrome: Cel mai bun pentru Google Drive
Google Chrome
Google Chrome
Compatibilitate: Windows, macOS, Android, iOS

Vezi oferta
Compatibil cu toate platformele și dispozitivelePuteți căuta pe web din bara de adreseSincronizarea face setările disponibile pe fiecare dispozitivVersiunea pentru desktop nu navighează la fel de rapidFără asistență telefonicăFișierele de program sunt mari, iar browserul folosește mai multe resurse de sistem decât altele
Google Chrome vine standard pe majoritatea dispozitivelor mobile Android, deci este o alegere bună pentru telefoanele mobile și tabletele. În plus, am descoperit că funcționează puțin mai bine decât Firefox pe dispozitivele Android. Chrome este, de asemenea, o alegere bună pentru computerele Windows și Mac.

Dacă utilizați Chrome pe mai multe dispozitive, conectarea la contul dvs. vă va oferi acces rapid la documentele pe care le-ați salvat în Google Docs, la mesajele dvs. Gmail și la marcajele dvs., indiferent de dispozitivul pe care vă aflați. Istoricul căutărilor este salvat și cu contul dvs., astfel încât dacă sunteți conectat, termenii pe care i-ați căutat se vor auto-popula atunci când începeți să tastați în câmpul de căutare Google pe orice dispozitiv.

Chrome vă permite să setați pictograme pe bara de instrumente, astfel încât să puteți ajunge rapid la paginile pe care le vizitați cel mai des. Puteți, de asemenea, să fixați marcaje pe pagina principală Google Chrome. Are navigare cu file, astfel încât să aveți mai multe ferestre de vizualizare deschise simultan și să comutați cu ușurință între ele. În timpul testelor interne, am observat că Chrome nu a identificat atât de multe scheme de phishing ca Firefox, dar a oprit fișierele rău intenționate, inclusiv ransomware și troieni, să deschidă și să infecteze computerul nostru. Browserul de confidențialitate Chrome este disponibil pe toate dispozitivele, inclusiv telefoanele mobile, pentru a vă păstra activitatea online privată.

Citiți recenzia completă: Google Chrome

cel mai bun separator de browser web
3. Microsoft Edge: Cel mai bun pentru autonomia bateriei
Microsoft Edge
Microsoft Edge
Compatibilitate: Windows, macOS, Android, iOS

Vezi oferta
Browser securizatRapidA se sprijiniProbleme de compatibilitate pentru mașini Windows mai vechi
Microsoft Edge vine standard cu calculatoarele care rulează sistemul de operare Windows 10, dar funcționează și pentru telefoanele mobile Android și iOS. Nu este, totuși, compatibil cu versiunile mai vechi de Windows.

Este mult mai slab și mai rapid decât Internet Explorer, pe care îl înlocuiește. În unele privințe, este, de asemenea, o propunere mai bună decât Chrome sau Firefox. Acest lucru se datorează faptului că Edge tinde să utilizeze mai puțină memorie (RAM), astfel încât se va simți mai repede pe computerele mai vechi și tinde să utilizeze mai puțină energie, ceea ce este important pe un laptop. Compensarea este că nu are o mulțime de extensii sau aplicații pe care le veți găsi cu celelalte browsere.

Când am testat securitatea Edge, nu numai că a avertizat despre schemele de phishing și alte site-uri web periculoase, dar a blocat și fișierele malware împotriva infectării dispozitivelor de testare. Microsoft Edge include Note, un instrument care vă permite să evidențiați lucrări sau pasaje pe orice pagină web și să le salvați pentru a le citi mai târziu.

Puteți adăuga pictograme în bara de instrumente care vă conectează la site-uri web vizitate frecvent și puteți utiliza câmpul URL pentru a căuta pe web. Edge are funcții de sincronizare, astfel încât să puteți accesa marcajele și istoricul de căutare pe toate dispozitivele. Microsoft este unul dintre puținii dezvoltatori de browser de internet care oferă asistență telefonică dacă întâmpinați dificultăți cu programul său.

Citiți recenzia completă: Microsoft Edge

cel mai bun separator de browser web
4. Safari: Cel mai bun pentru Mac-uri
Safari cel mai bun browser web pentru mac
Safari
Compatibilitate: Windows, macOS, iOS

Vezi oferta
Proiectat pentru dispozitive MacÎncărcă rapid paginile webOferă asistență telefonicăNu este compatibil cu sistemele de operare WindowsNu pot personaliza barele de instrumenteInteracțiunea vocală funcționează numai cu dispozitive mobile
Safari este una dintre cele mai bune opțiuni pentru dispozitivele Mac, deoarece este conceput special pentru mașinile Apple. Se conectează rapid și încarcă site-uri complete mai rapid decât orice browser compatibil cu macOS testat.

Safari are nevoie de un moment pentru a afla dacă nu sunteți deja familiarizați cu computerele Mac și nu puteți personaliza acest browser cu bare de instrumente, dar primiți totuși navigare cu file precum oferta Firefox și Chrome. Safari vă permite să etichetați site-urile preferate și are o listă de lectură în care puteți salva articole sau părți de site-uri web pentru a citi mai târziu. În timp ce citiți un articol, Safari are un instrument care împinge anunțurile și alte distracții deoparte, astfel încât să puteți citi fără a avea text sau imagini fără legătură.

Acest browser este implicit pentru iPhone și iPads și se sincronizează prin contul dvs. iCloud, astfel încât orice modificări pe care le faceți pe un dispozitiv vor fi disponibile pe orice dispozitiv conectat la contul dvs. Când am testat setările sale de securitate implicite, Safari ne-a avertizat asupra site-urilor web dăunătoare care aveau scheme de phishing sau link-uri periculoase pe acestea. Dar nu a oprit descărcările malițioase, așa că a trebuit să depindem de un program antivirus Mac pentru a aduna aceste amenințări în timpul procesului de descărcare.

Acesta este unul dintre puținele browsere care are suport live. De asemenea, are resurse online excelente, cum ar fi tutoriale și întrebări frecvente de căutare, astfel încât să puteți găsi răspunsuri pe cont propriu.

Citiți recenzia completă: Safari

cel mai bun separator de browser web
5. Operă: Bine
Operă
Operă
Compatibilitate: Windows, macOS, Android, iOS

Vezi oferta
Utilizează același program de bază ca Google ChromeNu este recunoscut de site-urile web mai vechi, care vă pot bloca accesul la ele
Opera se simte similar cu Google Chrome, deoarece folosește același program de bază. Dar Opera este unică, deoarece are o bară laterală în care puteți fixa link-uri către site-urile dvs. preferate, precum un marcaj sau comenzi rapide pentru e-mail și chat-uri.

Puteți ajusta setările pentru a ascunde bara laterală și puteți utiliza meniuri și bare de instrumente mai tradiționale, precum alte programe de browser de internet.

Opera este relativ rapidă, la fel ca Firefox și Chrome când vine vorba de pornirea inițială, navigarea pe site și încărcarea paginilor. Este compatibil atât cu calculatoarele Windows cât și cu Mac și funcționează pe dispozitive mobile iOS și Android. Bara de adrese URL se dublează ca bară de căutare și are stivuire, ceea ce înseamnă că puteți trage și plasa filele deschise în ordinea dorită.

Opera este blocată de mai multe site-uri web care nu sunt familiarizate cu acest browser web, în ​​special site-uri foarte vechi și neactualizate care nu au fost actualizate la cele mai recente standarde de browser. De asemenea, Opera nu are nicio formă de blocare web sau de control parental în mod implicit, dar le puteți adăuga prin suplimente.

Citiți recenzia completă: Browser Opera

cel mai bun separator de browser web
6. Maxthon: Cel mai bun pentru drag-and drop
Maxthon
Maxthon
Compatibilitate: Windows, macOS, Android, iOS

Vezi oferta
Funcție de conținut glisare și fixareNu oprește descărcările malițioase
Maxthon este o alegere bună dacă vă place experiența și experiența utilizatorului de Internet Explorer, dar aveți un sistem de operare Windows 10 în care Explorer nu este o opțiune.

Maxthon are câteva caracteristici unice, în special caracteristica sa de conținut drag-and-drop.

Acest lucru vă permite să apucați orice imagine sau conținut de pe orice site web și aruncați într-un mesaj personal sau un mesaj de e-mail pentru a partaja sau a trimite, eliminând complet necesitatea de a decupa, copia sau salva conținut.

Maxthon include, de asemenea, controale parentale pentru a bloca conținut specific pe baza nivelurilor de securitate și a evaluărilor site-ului. Adresele URL și informațiile pe care le-ați introdus în formularele online sunt salvate și completate automat la următoarea dată când începeți să completați un formular. Cu toate acestea, puteți ajusta setările pentru a opri completarea automată a informațiilor personale.

Acest browser de internet nu este foarte eficient la oprirea descărcărilor de malware sau la blocarea schemelor de phishing, așa că vă sugerăm cu tărie să folosiți un program antivirus terț alături de Maxthon.

Citiți recenzia completă: Maxthon

cel mai bun separator de browser web
7. Avast Secure: Bun pentru confidențialitate
Avast Secure
Avast Secure
Compatibilitate: Windows, Mac (acces timpuriu)

Vezi oferta
Include software gratuit antivirusNu funcționează pe dispozitive mobile
Browserul web Avast Secure este foarte bun la oprirea schemelor de phishing și te conectează la programul gratuit antivirus Avast pentru a ajuta la oprirea malware-ului online de la infectarea computerului.

Include instrumente tipice ale browserului, precum navigarea cu file, restaurarea sesiunilor și un manager de parole. Blocatorul pop-up este activat automat din momentul instalării, care devine din ce în ce mai tipic pentru toate browserele de internet și are un browser de confidențialitate pentru a nu urmări istoricul browserului dvs. în timp ce este online.

Avast este rapid la pornirea și navigarea între pagini. În comparație cu browserele mai populare, Avast a încărcat mai rapid. Cel mai mare dezavantaj este Avast este compatibil doar cu computerele Windows, deci nu îl puteți folosi pe dispozitivele mobile Apple sau Android. Există o versiune Mac de acces timpuriu, dar întrucât aceasta nu este încă pe deplin, nu vă recomandăm să o utilizați încă.

Citiți recenzia completă: Avast Secure

cel mai bun separator de browser web
8. Avant: Cea mai bună compatibilitate IE
Browser Avant
Browser Avant
Compatibilitate: Windows

Vezi oferta
Util ca supliment la Internet ExplorerMai lent decât alte browsere
Browserul Avant se simte foarte asemănător cu versiunile mai vechi ale Internet Explorer, ceea ce nu este surprinzător, deoarece folosește același cod sursă principală. Avant poate fi folosit fie ca un browser autonom sau ca un supliment la Internet Explorer, oferind utilizatorilor IE instrumente și funcții actualizate care nu mai sunt acceptate de Microsoft.

Acest browser de internet are activat automat restabilirea sesiunii, ceea ce înseamnă că filele și activitățile dvs. sunt salvate de fiecare dată când închideți browserul și vor fi acolo la următoarea deschidere. De asemenea, se actualizează automat. În testele noastre, Avant Browser a făcut o muncă decentă, protejându-se împotriva schemelor de phishing și a descărcărilor malițioase. Cu toate acestea, nu este foarte rapid, în spatele mai multor opțiuni mai populare, atât în ​​timpul navigării, cât și al timpului de încărcare a paginilor.

Este util dacă mai trebuie să utilizați Internet Explorer pentru a accesa anumite aplicații sigure care nu vor permite un alt browser web.

Citiți recenzia completă: Avant Browser

cel mai bun separator de browser web
9. Seamonkey: Una de evitat
Maimuta de mare
Maimuta de mare
Compatibilitate: Windows, macOS, Android, iOS

Vezi oferta
Navigator web open sourceClunky și lent
SeaMonkey este un browser open source, deci ai acces la cod și poți personaliza caracteristicile acestuia.

Utilizatorii din comunitatea SeaMonkey împărtășesc idei și cod pentru funcțiile pe care doresc să le adauge și vă puteți alătura discuției, chiar dacă nu scrieți cod. Nu există o echipă centrală de management care supraveghează aceste suplimente sau actualizări ale versiunii, așa că trebuie să fii atent la exact ce se adaugă. Este posibil ca o versiune să fie buggy, să includă instrumente pe care nu le doriți sau să fie nesigură. În aceste cazuri, comunitatea SeaMonkey lucrează împreună pentru a oferi patch-uri sau versiuni noi pentru a remedia aceste probleme.

Versiunea curentă a SeaMonkey include un manager de parole, instrumente personalizabile și restaurare de sesiune. Nu este compatibil cu smartphone-urile sau tabletele și se simte prost și depășit. În plus, este mult mai lent decât alte browsere web pe care le-am testat. De asemenea, face o treabă slabă în identificarea schemelor de phishing și a altor site-uri web dăunătoare și nu împiedică descărcarea programelor malware pe computer.

Ne place comunitatea open source SeaMonkey, dar nu este un browser pe care vă recomandăm să-l utilizați.

Citiți recenzia completă: Browserul SeaMonkey

cel mai bun separator de browser web
Aveți nevoie să utilizați un VPN atunci când navigați pe web?
Nu aveți nevoie de un VPN pentru a utiliza un browser web, dar este o modalitate excelentă de a vă păstra în siguranță și anonimat atunci când sunteți online. VPN-urile folosesc tunele criptate pentru activitatea dvs. web, care împiedică pe oricine altcineva să acceseze datele pe care le trimiteți sau să vadă ce citiți sau descărcați - inclusiv furnizorul dvs. de servicii de internet.

VPN-urile sunt atât de ușor de utilizat, încât au devenit din ce în ce mai populare în ultimii ani, un număr tot mai mare de persoane le utilizează pe lângă securitatea online tradițională, cum ar fi software-ul antivirus.

Când veți avea nevoie de unul? Dacă sunteți pe Wi-Fi public (la un hotel, cafenea sau aeroport, să zicem) este o idee foarte bună să folosiți un VPN. Vrei să răsfoiești anonim? Un VPN vă va permite să ascundeți adresa dvs. IP. Și dacă sunteți în străinătate în vacanță și doriți să vizionați emisiunile preferate de sport sau divertisment - probabil veți avea nevoie de un VPN care să vă permită să utilizați internetul ca și cum sunteți încă în SUA

Credem că cel mai bun serviciu VPN este ExpressVPN. Este rapid, oferă o siguranță superbă și este foarte ușor de utilizat. Dar dacă nu sunteți sigur care dintre dvs. este potrivit pentru dvs., aruncați o privire la cel mai bun ghid al nostru serviciu VPN, unde veți găsi mai multe sfaturi.


ExpressVPN: Economisiți 49% | 6, 67 USD / lună (a fost 12, 95 USD / lună)
ExpressVPN este cel mai bun serviciu VPN existent. Îți va păstra computerul, telefonul mobil sau tableta în siguranță în timp ce navighezi online - și cu această ofertă exclusivă poți obține aproape jumătate din preț, la doar 6, 67 USD / lună. Aceasta este o valoare uimitoare. (În plus, există o garanție de returnare a banilor de 30 de zile, dacă nu vă place.)VEZI OFERTA

Tabelul de comparație al browserelor web revizuit și testat
Produs
Preț Rating general Viteză și compatibilitate Securitate Caracteristici Ușurință în utilizare Mărime fișier Timpul mediu de pornire Ora de navigare Sincronizare Extensii de browser terță parte Compatibil cu Windows Compatibil cu Mac Compatibil cu Android Compatibil cu iOS Scorul de protecție împotriva phishingului Cache S-a șters automat Control parental Manager de parolă Navigare privată Blocker Pop-up Motor de căutare integrat Navigare cu Tabbed Restaurarea sesiunii Marcaje Interacțiune vocală Actualizari automate Dezvoltare open-source
Mozilla Firefox
Vezi oferta 5/5 9 9.8 10 95% 314 KB 4, 2 sec ✓ ✓ ✓ ✓ ✓ ✓ 92% ✓ ✓ ✓ ✓ ✓ ✓ ✓ ✓ ✓ ✓ ✓ ✓
Google Chrome
Vezi oferta 4.5 / 5 8.8 8 10 95% 1,1 MB 1 sec 4, 6 sec ✓ ✓ ✓ ✓ ✓ ✓ 83% - ✓ ✓ ✓ ✓ ✓ ✓ ✓ ✓ ✓ ✓ ✓
Microsoft Edge
Vezi oferta 4.5 / 5 7.8 9.6 8.6 85% 23 MB 3, 5 sec ✓ ✓ ✓ - ✓ ✓ 75% ✓ ✓ ✓ ✓ ✓ ✓ ✓ ✓ ✓ ✓ ✓ -
Operă
Vezi oferta 4/5 8.8 5.8 10 90% 2112 KB 4, 5 sec ✓ ✓ ✓ ✓ ✓ ✓ 46% - - ✓ ✓ ✓ ✓ ✓ ✓ ✓ ✓ ✓ ✓
Safari
Vezi oferta 4/5 7 8 8.6 95% 20,8 MB 3, 4 sec ✓ ✓ - ✓ - ✓ 75% - ✓ ✓ ✓ ✓ ✓ ✓ - ✓ ✓ ✓ ✓
Maxthon
Vezi oferta 4/5 8.6 7.4 5.8 80% 52,8 MB 4, 8 sec ✓ ✓ ✓ ✓ ✓ ✓ 42% - ✓ ✓ ✓ ✓ ✓ ✓ - ✓ - - ✓
Maimuta de mare
Vezi oferta 3.5 / 5 5.2 8.8 7.2 65% 39.15 MB 2 sec 9, 6 sec - ✓ ✓ ✓ - - 33% ✓ ✓ ✓ ✓ ✓ ✓ ✓ ✓ ✓ - - ✓
Avast Secure
Vezi oferta 3.5 / 5 6 8 7.2 90% 4,3 MB 2 sec 4 sec - ✓ ✓ - - - 83% ✓ - ✓ ✓ ✓ ✓ ✓ ✓ ✓ - ✓ -
Browser Avant
Vezi oferta 3/5 4.4 7.8 7.2 75% 2,5 MB 1 sec 4, 4 sec - ✓ ✓ - - - 67% ✓ - ✓ ✓ ✓ ✓ ✓ ✓ ✓ - ✓ -
De ce ai încredere în noi

Testăm și examinăm browserele de internet de 13 ani. Și lucrăm atât de mult online, am ajuns să învățăm un lucru sau două despre browserele web și care sunt cele mai bune pentru anumite sarcini. De exemplu, programele de internet și rețelele de intranet tind să funcționeze mai bine la Mozilla Firefox, dar software-ul de obicei descarcă mai ușor prin Google Chrome. Pentru utilizatorii de Mac, testerii noștri preferă Safari, chiar dacă atât Chrome cât și Firefox sunt compatibili cu computerele Mac.

Mod de testare

Am descărcat fiecare browser de internet pe cât mai multe dispozitive am putut verifica compatibilitatea. Chiar și atunci când un dispozitiv sau un sistem de operare nu a fost listat pe pagina de pornire a browserului, am încercat totuși să îl localizăm în magazinul Google Play și Apple doar pentru a ne asigura că nu ne lipsește. Și dacă nu am putea găsi o aplicație oficială, am încercat să descărcăm programul de pe pagina de pornire a fiecărui browser.

După ce am descărcat browserele pe computerele noastre de testare, laptopurile și dispozitivele mobile, am înregistrat timpul necesar pentru navigarea navigatorului de pe o pagină la alta și timpul necesar pentru încărcarea completă a paginii. Ca parte a acestui test am navigat către o varietate de site-uri, inclusiv motoarele de căutare și pagini cu conținut intens, cum ar fi site-urile de știri. Am repetat acest lucru de mai multe ori pentru a putea obține un timp mediu bun pentru fiecare browser pentru a compara cu toate celelalte testate. Desigur, orele de încărcare pot fi afectate de ora zilei, de tipul conexiunii la internet și de numărul de dispozitive conectate simultan. Totuși, am avut o idee bună despre cât de fiabil este fiecare browser. În mare parte, nu există o mare diferență între cele mai cunoscute browsere de internet: Firefox, Chrome, Edge și Opera.

Cea mai mare diferență pe care am văzut-o și pe care este important să o luăm în considerare atunci când alegem un browser de internet, este cât de bine este recunoscut și blocat malware. Aceasta include descărcări de virus, scheme de phishing și site-uri web de încredere care sunt cunoscute pentru a conține fișiere rău intenționate. Am testat browserele de internet pentru securitate folosind probe malware vii.

Pentru testele noastre de securitate, nu am modificat nicio setare a browserului, folosind doar configurația implicită de securitate. Deși știm că ajustarea unor setări va duce la o protecție mai bună, mulți utilizatori nu sunt suficient de priceputi pentru a face acest lucru în mod eficient. Considerăm că este mai bine să testăm setările implicite de securitate, deoarece aceasta va folosi majoritatea utilizatorilor.

După ce am testat cât de bine detectează și opresc browserele de internet pe cont propriu, am instalat programe software antivirus și am efectuat din nou aceste teste. Acest lucru ne-a permis să vedem cât de bine funcționează fiecare browser de internet alături de aceste programe pentru a oferi securitate online optimă pentru tine și familia ta. De asemenea, ne permite să vedem cum se comportă fiecare browser cu extensiile browserului.

MAI MULTE PE INTERNET
Ghiduri de cumpărare

Cei mai buni furnizori de hosting VPS 2020: duceți site-ul dvs. web la nivelul următor

Cele mai bune site-uri web de găzduire de imagini 2020: Cele mai bune servicii pentru stocarea fotografiilor

Cele mai bune oferte ieftine de găzduire web din 2020: servicii de site-uri web expert, cu prețuri reduse

Cel mai bun web hosting pentru afaceri mici 2020: nu este nevoie să vă mulțumiți cu nimic mai puțin

Cel mai bun web hosting partajat 2020: mai multe site-uri găzduite la un preț mic

Cei mai buni furnizori de găzduire email 2020: pentru adrese de încredere și comunicare mai ușoară

Cea mai bună WordPress hosting 2019: Începeți cu site-ul dvs. și mai repede

Cele mai bune site-uri de găzduire web gratuite din 2019: cum să obții online fără costuri

Cel mai bun constructor de site-uri gratuit din 2019: Obțineți noul dvs. site online gratuit

Cei mai buni constructori de site-uri 2019: începeți să creați propriul site

MAI PUȚIN
MAI MULT
Întrebări frecvente ale browserului web
Cum instalez un browser web nou?

Noul tău computer sau smartphone ar fi trebuit să vină cu un browser web deja instalat. Pe majoritatea desktop-urilor Windows, acesta va fi Microsoft Edge; Safari este browserul implicit pe Mac-uri. Puteți căuta browserul pe care doriți să îl utilizați în orice alt browser web. De exemplu, puteți căuta pe Google Chrome în bara de căutare Edge. După ce găsiți site-ul pentru browserul pe care doriți să-l utilizați, faceți clic pe butonul de descărcare și dați permisiunile pentru descărcare și instalare atunci când vi se solicită. Browserul web se va descărca și instala pe sine.

Puteți descărca, instala și utiliza mai multe browsere web simultan. Știți doar că fiecare browser preia multă memorie pe dispozitivul dvs. și necesită încă mai multe pentru a funcționa corect. Chrome tinde să utilizeze cele mai multe resurse.

Dacă computerul nu are deja un browser web, există câteva modalități de a obține unul instalat. Dacă computerul are o unitate de disc, puteți comanda un disc de instalare pentru browserul preferat. Cu toate acestea, deoarece majoritatea calculatoarelor sunt acum făcute fără o unitate de disc, este o provocare să găsiți un disc de instalare disponibil.

Cealaltă opțiune este să descărcați programul browser web pe o unitate externă. Majoritatea browserelor web se vor încadra pe o unitate flash (sau thumb). Acest lucru va trebui să se facă de pe un computer care are deja un browser instalat, deoarece va trebui să browser pentru a descărca fișierul de program. După ce fișierul este salvat pe unitatea dvs. externă, îl puteți conecta la computer pentru a încărca și instala browserul web preferat.

Indiferent de metoda pe care o alegeți, trebuie să fiți sigur că vizitați pagina web a browserului legitim pentru a evita descărcarea accidentală a unui fișier rău intenționat. Mai multe programe antivirus, cum ar fi Trend Micro, folosesc tehnologia de detectare a web-ului pentru a vă asigura că vizitați un site sigur.

Pot avea mai mult de un browser web pe computer?

Da, puteți avea mai mult de un browser web instalat pe computer. Am descoperit că unele site-uri web și programe funcționează cel mai bine într-un anumit browser. Și există unele programe software care nu se vor descărca de pe anumite browsere web. Dar rețineți că aveți nevoie de suficient spațiu pe hard disk pentru a adăposti mai mult de un browser pe orice dispozitiv. Chrome este un program de 30 MB, dar Google sugerează că are cel puțin 100 MB de spațiu pe hard disk disponibil pentru ca browserul său să se instaleze și să funcționeze corect. Mozilla nu dezvăluie exact cât de mare este descărcarea Firefox, dar mai mulți utilizatori au raportat că au nevoie de cel puțin 50 MB de spațiu disponibil pentru a-l descărca, iar Mozilla sugerează alocarea a 200 MB pentru rularea Firefox.

Care sunt extensiile browserului și trebuie să plătesc pentru ele?

Extensiile browserului sunt scurtături de programe concepute să funcționeze alături de browser pentru a vă îmbunătăți experiența online, la fel ca aplicațiile pe care le descărcați pe smartphone. În trecut, aceste extensii au costat aproximativ 5 dolari pe an, dar majoritatea sunt acum gratuite. Am avut greutăți să găsim extensii plătite. Am observat că cele mai populare extensii de browser descrise de utilizatorii Firefox descărcați erau adblockers și trackere de cheltuieli, în timp ce majoritatea utilizatorilor Chrome au descărcat aplicații educaționale, precum Grammarly, și jocuri. Rețineți că Microsoft Edge nu acceptă extensii de browser terțe.

Microsoft Edge este mai sigur decât Chrome?

Când am testat browserele de internet, am observat că Edge a făcut o treabă decentă pentru a ne avertiza asupra site-urilor periculoase și a opri malware-ul să descarce. Cu toate acestea, au existat încă mai multe amenințări prin care Edge nu le-a recunoscut. Aceste aceleași amenințări au fost oprite rapid atât de Google Chrome, cât și de Mozilla Firefox.

Cele mai multe programe antivirus necesită activarea unei extensii de browser care să o ajute să vă monitorizeze activitatea online și să mențină amenințările, dar Microsoft Edge nu permite extensii de browser terțe. În alte browsere web, extensiile antivirus au ajutat la blocarea descărcărilor dăunătoare atunci când o amenințare nu a fost recunoscută de setările de securitate ale browserului, iar browserele web, la rândul lor, au accesat bazele de date antivirus malware prin extensia pentru a opri amenințările pe care nu le-au recunoscut. pe cont propriu.

https://www.toptenreviews.com/best-internet-browser-software

| Osneros a răspuns:

Tu de fapt cauți un browser bun, altul decât Chrome și Firefox?

| Yuoia explică (pentru Osneros):

Intrebam de curiozitate. Dar nu mi-ar strica sa aflu de unul mai bun.

Bula
| Bula a răspuns (pentru RAY):

De unde ai facut copy-paste?
Sigur nu de pe link-ul pe care l-ai dat! tongue

| RAY a răspuns (pentru Bula):

Ba da e acel site tradus in romana

| Yuoia explică (pentru PainTech):

Multumesc.

| Adry05 a răspuns:

Eu numa Opera folosesc, îmi place mult cum e organizat