|

Caut un laptop de animații și modelare 3D1. Care este bugetul maxim in care vrei să te incadrezi?

3800 de lei2. Cand intenţionezi să faci achiziţia?

Depinde foarte mult de piață, ce oferte apar, dar pană in 2018 aș vrea să il am3. La ce vei folosi laptopul/notebook-ul? Dacă il vei folosi in scopuri profesionale, spune-ne ce programe vei rula pe el.

Adobe Photoshop, Animate, After Effects, mai tarziu 3DMAX. Il voi folosi in special pentru a stoca date de la facultate, the usual stuff, dar am nevoie măcar de două ori pe săptămană de putere pentru animații. Acum sunt incepător, dar mai bine e sa incep cu dreptul, nu?4. Portabilitatea e importantă? Un laptop de 17" are anumite avantaje, dar pierde la portabilitate. Unul de 13" e foarte portabil, dar mai scump şi vine şi cu dezavantaje tehnice. In funcţie de bugetul de care dispui, gandeşte-te dacă nu te-ar avantaja mai mult achiziţia unui desktop.

Vreau să fie de 15, 6" maxim, pentru portabilitate.5. Ai anumite preferinţe de care ar trebui să ştim? Culoare? Dimensiuni? Capacitatea HDD-ului sau cantitatea de memorie RAM instalată?

HDD de 1 TB, SSD de 256 GB, placă video care să mă ajute cu programele, un procesor măcar i5, dar voi știți mai bine ce imi trebuie, un ecran mai de Doamne-ajută, o să il folosesc și prin parc și nu sunt sigur că o să prind mereu umbră.Mi-a recomandat o prietenă care se ocupă cu animațiile să iau Acer aspire nitro black edition, 15 inch, dar nu mai găsesc in niciun magazin, asta după ce il văzusem la 3600 și la o zi după au dispărut toate

1 Raportează Evaluează
1 răspuns:
| a răspuns:

Îţi recomand în primul rând să-ţi măreşti bugetul, iar pentru 6000 lei poţi avea un Dell Alienware de ultimă generaţie personalizat pentru nevoile tale.Comparativ cu celelalte laptop-uri de serie Alienware, deşi e tot de serie e cu serii limitate, deci şi calitate superioară, şi cei de la Dell nu fac discriminarea specifică gigabyte, Acer, Asus şi alţii care au linii de producţie create special pentru europa de est unde fac calculatoare mai low-end dar la preţ apropiat de cele făcute pentru europa de vest, unde calitatea e calitate.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează