anonim_4396
| Anonim întreabă:

Ce credeti despre noul procesor scos de la AMD?
http://www.pcgarage.ro/procesoare/amd/fx-9590-47ghz-box- liquid-cooling/

Mie unu imi place si cred ca o sa il iau anul viitor[daca mai ramane pe piata] in locul un fx-6300. ce ziceti ar merita investitia?

[nu vreau comentarii gen: ia-ti Intel ca e mai bun]

7 răspunsuri:
| sltlp a răspuns:

Nici sa ma taie unul si sa puna sare pe rana nu as lua panarama aia de procesor. E clasicul amd de 600 lei, cu un cooler pe apa si oc din fabrica. Un 4790k+o racire pe aer de 200-300 lei si e MULT mai bun, plus ca o sa consume de 2 ori mai putin.

| Jipa95 a răspuns:

In afara ca se poate raci cu apa, nu-i vad un rost. Pai la cat costa, un procesor AMD : http://www.pcgarage.ro/procesoare/amd/fx-8350-40ghz-box/ este foarte foarte asemanatoare la performanta. Nu stiu ce vrei tu sa scoti din acel fx 9590, dar nu cred ca o sa-ti iasa. Daca il cumperi pentru editare video, randare, etc, nu e bun tot la Intel du-te. AMD-ul este mai mult pe partea de gaming cand vine vorba de procesoare. Cum ti-am zis..decat sa dai 17 milioane pe acel cpu, cu mai putin de jumatate din banutii aia iti cumperi ceva asemanator la performante.

Bft!

Răspuns utilizator avertizat
| SouLIce a răspuns:

Acest procesor nu este nou este nou doar coolerul cu care vine in pachet, un cooler pe lichid

| AmethystNail a răspuns:

Procesorul nu e nou, e pe piata de mai mult de un an.
Bun e, dar in nici un caz nu merita 1700 lei.

Răspuns utilizator avertizat
| Laurhelper2000 a răspuns:

Eu zic ca daca vrei sa-ti cumperi un nou procesor AMD sa mai astepti putin pentru ca, cat de curand AMD o sa scoata 3 noi procesoare. Uite aici niste detalii: http://zonait.tv/......suparate/. Sper ca te-am ajutat. :)