|

Ce este Deep Web? Cum pot sa-l accesez? Daca-l accesez pot pati ceva? Ce se poate gasi in Deep Web?

11 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Deep Web sau internetul ascuns este internetul criptat ce sta in spatele a ce este la suprafata.ce cautam noi pe internet la momentul actual este nimic fata de ce poti gasi acolo. Ii ceva foarte infricosator, un singur click gresit si te poti trezii cu FBI la usa. Acolo poti gasi tot ce vrei si tot ce nu poti gasi la suprafata..arme,droguri de tot felul, videoclipuri interzise, filmulete deochiate (sti tu)..crime in direct.Jocuri de noroc. Poti gasi siteuri de unde poti platii asasini platiti pentru a ucide pe cine vrei. poti gasi persoane,poti vedea cele mai gretoase videoclipuri,poti face cunostinta cu crackeri (hackeri rai). poti gasi informatii ilegale,poti inclusiv sa.ti faci acte false,cum ar fi buletine, pasapoate, vize permanente, toate astea foarte credibile. poti cumpara droguri, arme tot ce vrei, dar nu poti cumpara cu bani adevarati doar cu Bitcoin pentru confidentialitate.Gasesti tot felul de nebuni acolo si cel mai intunecat lucru credema.Iti fiori pur si simplu. si mai is o gramada de chestii de gasit pe langa ce am scris mai sus..Tot la ce avem noi acces ii 4% pe cand internetul ascuns ofera 96% din informatii. Il poti accesa prin browserul TOR, care iti protejaza IP si nu te poate detecta.dar tine minte un click gresit unde nu trebuie si o poti incurca rau, nu conteaza ca ii vorba de mafie, politie, FBI, CIA, DEA sau alte organizatii.Succes si griji la ce cauti.

| explică (pentru DaniDandielo97):

Interesant Deep Web-ul asta

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Bogdan549):

Poti gasi videouri pe youtube cu ce au gasit altii pe acolo daca esti curios evident. laughing

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru DaniDandielo97):

Ala e darknet brewinking deep web e mai sus pe scarawinking

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns utilizator avertizat
10 răspunsuri:
| a răspuns:

Clear net (google, facebook) = level 1; universitati database, bloguri = lvl2; pirateria si siteuri de transfer informatie = lvl 3 (asta se considera deep web lvl 3); darknet = lvl 4; lvl 4b sunt serverele parolate, private, gen arhivele fbi, nasa etc.; mai departe de lvl 4b n-a ajuns nimeni, se zice ca lvl 5 sunt extraterestrii sau arhivele vatican online; lvl 6 e sursa. lvl 6 e ultimate goal for hackers. Dar noi nu stim decat lvl 4b ca fiin cel mai adanc punct din deep web. Pana la lvl 3 ajungi cu google chrome, lvl 4a cu tor browser, lvl 4b cu tor browser sau browser special, lvl 5 cu modified hardware (special computers). Lvl 6 nu mai vorbim ca nu stim. big grin asta e deep web la nivele. La ce este a zis danidanielo97 si ce gasesti in el.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru DryIce):

Chestia e ca in lvl 3 ajungi cel mai greu. Nu ca nu s-ar putea ci fiindca sunt retele private cu tot felul de terminatii. Lvl 4 cu tor si este search engine acolo cauti ca pe google. Lvl 4 are terminatii. onion, lvl 3 poate avea orice. lvl 4 e monitorizat de fbi mai nou. lvl 3 e cel mai mare. big grin noi stim doar lvl 3 ca fiin por.n interzis si tot felul, dar de fapt poti gasi orice in el si nu trebuie neaparat tor network (lvl4a).

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru DryIce):

De obicei cine coboara mai jos de lvl 2 foloseste vpn pentru protectie.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru DryIce):

Teoretic deep web e de la lvl 2 in jos pana la lvl 4b. Include pana si lvl 1 clearnet. Dar s-a facut separatia de cand google a preluat monopolul la level 1. Darknet lvl4 e un domeniu din deep web. Deep web e tot.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru DryIce):

Mai nou google chrome lasa accesul la lvl 4 prin linkuri tip : onion.link. Scrii codul de site url si la final onion.link si te duce in el chiar si cu chrome, dar te avertizeaza sa treci la tor browser (asta are vpn inclus). Ti-as zice niste cepe url da mi frica ca iau ban pe TPU :)) cauti singur daca vrei (www.reedit.com zice mai multe despre url din darknet).

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

DaniDandielo97,ti-a zis cam tot ce era de stiut. Bafta la searching.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează