|

Ce este mai bun dintre iphone 5s si Samsung galaxy s5.Sa nu va aud ca "Mai bun este ce iti place" sau "depinde de gusturi".

Vreau sa stiu care este mai bun si de ce, de exemplu la performanta, la camera, etc.N-am mai avut iphone, deci nu prea stiu mai nimic despre iOS, se blocheaza vreodata sau are lag? Android-ul se mai blocheaza din cate stiu...

5 Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Depinde care iti place. Mai bun este ce iti place sa alegi dintre cele doua. nu exista unul castigator, pentru ca fiecare este facut pentru anumite persoane. Cum sa spui ca Samsung e mai bun daca cineva vrea un telefon compact spre exemplu. Asa ca, revizueste-ti modul de a pune intrebari.
Ios-ul este foarte bine optimizat comparat cu android-ul. Si asta deoarece pe ios sunt cateva telefoane si toate au procesoare asemanatoare, idem si gpu. pe cand la android e nevoie de un os care sa ruleze pe 999 platforme, si normal ca nu e perfect.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

S5 are baterie interschimbabila si slot microSD, pe cind pirjoala aia de aifon nu are. Multi se pling ca desi ultima versiune de iOS chipurile merge pe 5s, se misca ca vai de ea. Galaxy S5 o sa primeasca in curind update oficial la Android 6 si nu exista zvonuri cum ca o sa fie probleme (deja e in beta testing public, oficial).

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Din punct de vedere hardware recomand Samsung galaxy s5
Din punct de vedere software recomand iphone 5s.
Ambele o sa se blocheze cateodata, ba mai mult iphone-ul cand il scoti in frig, iarna, din 10 cazuri de 8 ori o sa se stinga pana.
Eu iti recomand s5, dar ai in vedere ca iphone-ul nu se prea devalorizeaza, si cum de un telefon te cam plictisesti in 2-3 ani cea mai buna alegere e iphone-ul.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru mihaituneup):

Te plictisesti de telefon daca esti un trendinez de doi lei. Telefonul e ca si ciocanul pentru un om normal - daca merge, nu fi bou sa il schimbi.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Bună!

Dintre acestea, eu aş alege Samsung Galaxy S5 (32GB) deoarece este mai performant d.p.d.v. tehnic.

Vezi comparaţia & MOTIVELE şi specificaţiile tehnice la linkul :
http://www.smartprix.com/......ompare.php


Toate cele bune!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează