|

Ce forteaza mai mult un PC? Euro Truck Simulator 2 sau Chrome(Facebook,Youtube, un radio etc) DAU FUNDA! (DE CURIOZITATE)

5 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Chrome oboseste un pic CPU si in functie de cate taburi si ce sunt pe taburile respective, RAM.
Cu vreo 5-6 taburi - FB, YT, radio, TPU si Amazon de exemplu consuma in jur de 1 GB si ceva RAM. Depinde de CPU, cu cat mai rapid, cu atat mai mic procentul.

ETS 2 consuma RAM, CPU si VRAM de la GPU. Ultimele cerinte : Quad core CPU 3.0 GHz, 6 GB RAM, GeForce GTX 760-class (2 GB).
Fara indoiala, 100% ETS 2 forteaza mai mult PC'ul decat Chrome cu 5-6 taburi.

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Jocurile normal, dar cel mai mult forteaza overclocking-ul

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu "se forteaza" ci "se foloseste". Depinde ce faci pe Chrome. Daca intrii pe Facebook, se foloseste doar procesor si RAM. Daca intrii pe YouTube, se foloseste si placa video, deoarece placile video au decodare video ca sa scada utilizarea procesorului (cipurile grafice preiau o parte din video la randat). Cat despre ETS 2, se folosesc toate ca la YouTube. S-ar putea ca ETS 2 sa consume aceeasi cantiatte de RAM cat consuma pe YouTube, deoarece nu e un joc care consuma mult RAM. ETS 2 se bazeaza mult pe placa video.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Euro truck, insa, depinde la ce rezolutie ruleaza acesta, in general si Youtube si Facebook, chrome, Jocuri pun in dificultate un pc, dar depinde si de specificatiile Hardware

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Euro Truck-ul forteaza mai mult. Este destul de pretentios jocul.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează