| andrei_6254 a întrebat:

Ce inseamna ca un telefon sa fie neverlocked... in special iPhone 4?

Răspuns Câştigător
| andreutz a răspuns:

Nu exista Iphone neverlocked, nici 1, 2 3 sau 4. Este doar o mare pacaleala, si se face confuzie intre,, neverlocked,, si,, unlocked,, cand de fapt e una si aceeasi chestie. De fapt, nu inseamna nimic altceva ca telefonul respectiv se poate folosi pe orice retea, dar repet: NU exista Iphone neverlocked! Si ca sa nu stau prea mult sa iti scriu romane pe aici, iti dau un link sa te mai documentezi mai bine, daca ai nevoie
http://www.iphoneforum.ro/index.php?showtopic=2648&st=0

Alte răspunsuri
15 răspunsuri:
| sinblade27 a răspuns:

E un simplu fel de a spune ca nu i s-a facut jailbreak

| andreutz a răspuns:

Luchass, daca tu imi arati doar un iphone decodat din fabrica, ai cuvantul meu ca eu iti dau casa! Te-as ruga sa te mai interesezi inainte de a face afirmatii stupide ca asta.

| Live.Laugh.Love a răspuns:

Eu cred ca inseamna un telefon care nu se blocheaza niciodata. never = niciodata, loked= blocat. neverloked= niciodata blocat. Ma rog... este cam ciudat ca un telefon TouchScreen sa nu se blocheze. Asta e parerea mea. dar sunt sigura ca asta inseamna!

| andreeada a răspuns:

Vine din engleza si inseamna niciodata blocat! dar din cate stiu nu exista!

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Parerea mea insemna ca nu se blocheaza deloc.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Înseamnă că este decodat din fabrică. Telefoanele unlocked sunt telefoane care au fost codate și apoi decodate soft după ce li s-a facut jailbreak. iPhone-urile neverlocked NU se vor bloca la loc după o resoftare/update, cele unlocked se vor bloca la loc pe rețeaua pe care au fost codate implicit.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Andreutz, dacă îți arăt o poză cu al meu iPhone pe Cosmote care are o singură pagină în meniu (nicio aplicație instalată) și nu există Cydia, îmi dai casa ta? Dar mai întâi facem pariul la notar. Ce spui, te țin ouăle?
P. S.: Dacă nu știi, un iPhone codat se poate decoda doar prin jailbreak (Google îți stă la dispoziție), iar Cydia apare inevitabil după orice jailbreak în meniu.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Mare polemica degeaba.luati de bun tot ce se aude pe net de la niste neaveniti ca nu exista neverlocked. in europa se trimit neverlocked intrati pe Apple store spania, germania, franta etc si au de vanzare iphone 4 600 euro sim free(neverlocked). nu mai induceti oamenii in eroare

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Andreutz esti praf happy praf si pulbere, multa prostie in tara asta de 2 lei, neverlocked = niciodata locat pe nici o retea, poti folosi pe orice retea ca si factoryunlocked, telefoanele iphone sunt pe citymobile.com din america neverlocked inainte sa apara in Apple store happy cu preordered si sunt cu 200 300 usd mai scumpe, esti vai steaua ta, dragii inainte sa faceti afirmatii de'astea documentati-va, e simplu acum cu gooaaagle asta happy dai un search si citesti si iar citesti si vezi si tu ce se mai aude prin targ. Multumesc frumos o zi buna si lasati lucrurile astea pentru altii care pot happy

| Aur3lian a răspuns:

Ce inseamna decodat GEVEY sau R-SIM?
Ca si celelalte dispozitive mobile, si iPhone-urile pot fi blocate intr-o anumita retea sau pot fi libere de retea.
NEVERLOCKED: inseamna ca iPhone-ul este liber de retea din fabrica si accepta orice cartela SIM, a oricarui operator de telefonie mobila. De regula aceste telefoane sunt mai scumpe ca cele decodate cu GEVEY sau R-SIM
UNLOCKED: inseamna ca iPhone-ul a fost codat dar decodat pe baza de IMEI (decodare definitiva) si ca acesta a devenit liber de retea in urma unei deblocari prin IMEI. Aceasta deblocare este definitiva si nu prezinta dezavantaje.
Decaodat GEVEY sau R-SIM: R-SIM-ul sau GEVEY-ul este un chip ce se aplica peste cartela SIM normala. Aceste chip-uri decodeaza temporar iPhone-ul.

| Todoran_Marius_R._1991 a răspuns:

Inseamna ca nu a fost vreodata blocat de furnizorul de retea. Nu-l asculta pe ratatul care a dat raspunsul castigator.

Neverlocked - NU a fost blocat pe retea vreodata (din fabrica)
Unlocked - Deblocat de furnizor de retea cu un cod special.

Au trecut 8 ani si nimeni nu s-a gandit sa dea un raspuns corect. Ce trist.

| Czira_Csaba_Andras_1962 a răspuns:

Eu va spun altceva, daca ma luati de sus -am pus o intrebare concreta, vreau un raspuns concret!

| Eve_Kat_1991 a răspuns:

Cea mai mare prostie rolling on the floor)))))))))))))"Live.Laugh.Love a răspuns:
Eu cred ca inseamna un telefon care nu se blocheaza niciodata. never = niciodata, loked= blocat. neverloked= niciodata blocat. Ma rog... este cam ciudat ca un telefon TouchScreen sa nu se blocheze. Asta e parerea mea. dar sunt sigura ca asta inseamna!"

| Stancu_Gabi_1980 a răspuns:

Nu stiu