|

Ce inseamna sistem operare freedos?

Poti instala windows normal pe el sau este blocat pe acest sistem de operare? Doresc sa imi iau un laptop si la specificatii este sistem operare:free dos. Ok, il aduc acasa si il formatez.Are ceva? Se poate? Astept raspunsuri. Multumesc!

5 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

N-ai windows la laptop, trebuie sa-l cumperi tu si sa-l instalezi tu! Sau daca ai un cd/dvd cu windows te apuci si instalezi tu windows-ul pe laptop.
FreeDos - nu ai nimic pe hard- aici nu se refera la hard, se refera la sistemul de operare care este unul gratis. Adica nu-ti da si windows care costa instalat pe laptop, trebuie ori sa-l cumperi ori sa-l instalezi pe acela pe care il ai acasa.

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Pregateste un DVD cu Windows 7 happy Nu te intereseaza FreeDos ala. Numai sistem de operare se mai poate numi asa ceva in ziua de azi. Ala e ca sa fie acolo, sa nu fie hard-disc-ul gol golut(cu toate ca e... la cat ocupa acest mediu). Nu poti face mai nimic util cu FreeDos. Cum sa interpretam altfel... e ca si cand ai cumpara un tricou frumos, dar primesti bonus o pereche de sosete care nu-ti plac si nu le porti. Cam asa e cu laptop-ul si FreeDos.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Din cate stiu eu cele free dos nu au nici un sistem de operare pe ele! deci e gol! trebuie tu sa instalezi un windows, sau linix, sau ce vrei tu! happy bafta!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Verifica inainte de toate si de toate sa fie partitionat corespunzator.
Exista sistem de operare freedos http://sourceforge.net/apps/mediawiki/freedos/index.php?title=Main_Page, din cate imi aduc aminte creeaza o mica partitie pe HDD, asa ca verifica HDD-ul sa nu ai surprize, partitionezi corespunzator si te apuci de instalat.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Dragi specialisti in era moderna, sa stiti ca orice sistem de operare are la baza MS-Dos, nu mai mancati rahat si va dati mari, cu diferite raspunsuri de caca-o.freedos este si el sistem de operare ca si windows, indiferent care, win7, win8 sau mai vechi.adevarat,ocupa putin spatiu pe hdd, dar ca sa lucrii in freedos iti trebuie cap, adica inteligenta si putina cunoastere in materie de... daca ai capul intre urechi, nu inseamna ca ai si...inteligenta in el.da se poate instala orice windows pe acel laptop cu freedos, ca si pe cel cu linux si asa mai departe

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează