|

Ce parere aveti care este cea mai buna si profitabila cale de ati vinde produsele online: 1)sa iti faci un magazin online cu shopify sau 2)sa iti incarci produsele pe site-uri gen olx, ebay, etc? Si va rog sa imi explicati care modalitate ati alege dintre cele 2 si de ce? Mersi xx

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Site-urile gen OLX au deja reclama. Vei avea vizualizari cu sutele, indiferent cat de proasta e oferta ta. Partea negativa e ca acolo ai concurenta, dar tot e mai bine.
Site-ul propriu are avantajul unei descrieri mai serioase a produsului (poze, text, etc), si o oarecare promisiune a calitatii, in numele firmei pe care o reprezinti (fata de site-urile de mica publicitate, unde sunt la comun produsele vandute din sacosa, cu cele cu factura). Dezavantajul site-ului este ca dureaza mai mult pana incepi sa ai clienti, si trebuie sa-ti faci reclama platita, ca sa ai vizualizari, macar.
Personal as alege ambele variante, adica as face site (si i-as scrie adresa pe o pagina de Facebook, pe coletele trimise), dar as pune si anunturi pe OLX.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

2 E cea mai buna varianta p care o poti alege
Cam toata lumea vinde lucruri pe site-uri din astea

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Depide, daca sunte de manaa a doua olx etc. Daca sunt noi sa iti faci un magazin online. Funda

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează