|

Ce părere aveți de ihunt s10, Blackview BV8000 Pro sau orice alte telefoane ihunt? Am văzut preturi foarte mici la telefoane cu specificații foarte bune. Cineva care a avut sunt, interesat daca a avut probleme sau dace nu se mișca conform specificațiilor. Dau funda.

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Majoritatea sunt acceptabile ca si constructie, dar nu prea o sa vezi la ele update-uri software, asta e buba.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns utilizator avertizat
| a răspuns (pentru AndreiStefan1234567):

Nope, nu sunt update-uri de la Android. Daca ar fi device-uri certificate de Google cu Android One sau Android Go, atunci da. Doar ca astea nu sunt. Am luat unul pentru un prieten. Si pentru nevasta-mea am luat tot o chinezarie anonima, dar de pe GearBest. Maze Blade, 100 de dolari. Uita-te la ce specificatii are, o sa te crucesti. Ca sa nu ai dureri de cap, daca vrei ceva care sa te tina in timp si ca software, ia un Motorola sau un Xiaomi cu Android One.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu am avut telefoane iHunt dar nu am vazut oameni care sa fi zis ca sunt nasoale, au multa reclama pozitiva. In special de la Buhnici.
Primul lucru la care sunt bune telefoanele alea e rezistenta fizica.

http://buhnici.ro/......cavatorul/

Apoi majoritatea merg foarte ok, din ce m-am uitat la recenzii ale telefoanelor iHunt par toate sa aiba update-uri la Android 6.0/7.0 si sa fie optimizate bine, cu skin-uri curate de Android.
Oricum, de la 6.0 poti modifica destul de mult interfata si de la baza e o versiune foarte stabila, acum mai depinde si de specificatiile hardware, daca are si un procesor bunicel (nu un dual core sau quad core de 1.5 GHz) si gpu ok ar trebui sa nu aiba probleme la cam nimic.
Acel Blackview BV8000 Pro pare foarte bun in pretul lui, si iHunt S10 e ok, decent, dar nu mai mult. Daca as avea banii pentru Blackview l-as lua, ar fi un smartphone performant rugged la 1400 de lei, ceea ce e destul de wow avand in vedere ca majoritatea oamenilor isi iau un Samsung sau iPhone de fita la 2000+ lei. :))
Dar daca vrei sa fie rugged (rezistent, IP68 certified) atunci alea au asa ceva, au protectie la port USB, jack, tot, corp solid de metal, de obicei si cauciuc/plastic (absoarbe mai bine din socul unui impact decat metalul, ca idee).

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează