| cosmin7355 a întrebat:

Ce parere aveti de inchiriazacont.com? E scam? E real? Eu am vazut cazuri in care chiar au primit banii. Dar ce riscuri sunt?

6 răspunsuri:
| johnnny123 a răspuns:

Nu stiu ce e ala si nici n-am de gand sa aflu, dar ca regula generala, orice site care iti promite bani gratuit este un scam.

| Roxana300395 a răspuns (pentru johnnny123):

Nimic nu e gratuit? Oferi la schimb contul tău Business dacă nu îl folosești. Eu am luat 5 luni bani pe el

| Zuzu1991 a răspuns:

Sigur, domeniu e in Islanda, orasul Reykjavik si trece prin Cloud Flare, deci, daca baga la tine in contul de Facebook pedofilie infantila o sa fi "preafericitul" posesor al unui timp in inchisoare, e frumos acolo, si vara si iarna, iar pe ei oricum nu ii gaseste nimeni

| Roxana300395 a răspuns (pentru Zuzu1991):

Mai scoate ochii din televizor sa mai vezi lumina zilei ca vei muri și sărac și bleg

| PringAloe a răspuns:

Nu pare de incredere, in primul rand nu au atasat nici-un contact, nu este atasat un sediu sau ceva, nu oferta detalii despre cine detine site-ul respectiv sau cine il administreaza, termeni si conditii, parerea mea este sa nu te risti pana nu stii sigur despre ce este vorba.

| Roxana300395 a răspuns:

Site-ul nu e cine știe ce wow, dar partea buna e ca poți intra pe Facebook sa vorbești cu ei și îți răspund super repede la orice întrebări ai. Eu am avut contul închiriat la ei și am primit câte 150 lei timp de 5 luni și am făcut și 3 bonusuri, so. totul Ok. Singurul "risc" dacă e sa ii spun așa e ca după ce ei termina de rulat reclame pe contul tău, nu o sa îl mai poți folosi pentru ca ei îl vor folosi la capacitate maxima. Dacă nu vrei sa îl folosești, eu zic ca merita, dacă vrei, ei oricum nu ti-l vor lua? Eu mi-am făcut un salariu pe o luna in 2 luni deci zic ca merita