|

Ce parere aveti despre Allview p5 life?

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Sincer, nu îți recomand telefoanele/tabletele de la Allview.
Am avut un Allview P5 Quad și nu m-a ținut mai mult de un an. La început pare în regulă, dar apoi bateria începe să țină din ce în ce mai puțin. Mufa de unde bagi încărcătorul s-a stricat în mai puțin de 2 luni. L-am folosit până s-a închis de tot și nu l-am mai putut deschide. Precizez că Wi-fi nu mai funcționează, deși a fost readus la setările din fabrică de nenumărate ori. Bateria este umflată pentru că carcasa nu se prinde bine la spate.
În prezent dețin un Allview Qubo, care și mufa sa de alimentare s-a stricat, iar uneori Wi-fi nu merge.
Allview este o firmă românească, iar componentele din telefon sunt ''chinezării ieftine''.
Am rude care dețin tablete Allview și bateria nu ține mult.
Sincer, nu asculta de ăștia care abia și-au cumpărt telefoanele din această gamă. Întreabă-i pe cei care au telefonul de cel puțin 6 luni să vezi câte păreri negative o să auzi.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru FemeiaPisică):

Cunosc persoane, si da, ai dreptate. dar despre Lenovo A2010?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru anonim_4396):

Este un telefon slăbuț după cerințele sale. Până în 500 găsești ceva mai bun cum este: Microsoft Lumia 535, Nokia Lumia 630 Dual, Alcatel OT-7041D și așa mai departe.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru FemeiaPisică):

Stiu ca sunt, dar eu vreau sa imi fac un abonament la digi cu oferta aceea nelimitat, si am vazut ca dau unele telefoane gratis la acel tip de abonament. si ma gandeam sa aleg si un telefon la 0 lei pe abonament daca tot imi fac. al meu cel actual e cam praf. http://www.rcs-rds.ro/telefoane-mobile eu am constatat ca din acele telefoane care sunt la 0 lei la abonament Lenovo A2010 estte cel mai bun, lasand la o parte Allview. tu ce parere ai?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează