| OanaBeautiful a întrebat:

Ce parere aveti despre Samsung Galaxy S3 mini?
Raspunsul detaliat primeste funda big grin

Răspuns Câştigător
| Clawd3lw a răspuns:

Galaxy S3 Mini este aşa cum te-ai aştepta, dacă ai mai avut contact cu vreun smartphone Samsung. Interfaţa este aceeaşi, aceleaşi aplicaţii, iar dacă ai folosit un Note 2 sau un Galaxy S3 înainte, te vei simţi puţin restrâns în spaţiul mai mic al ecranului. Înainte de a testa S3 Mini am folosit un Galaxy Nexus, astfel că m-am raportat la vedeta Google de anul trecut şi la „juniorul" sud-coreean de anul acesta. Autonomia este mai bună la S3 Mini, ajută la acest capitol şi faptul că ecranul e mai mic, iar diferenţa de rezoluţie nu se observă aşa de bine. Însă camera este puţin mai slabă decât la Galaxy S sau Galaxy Nexus (tot 5 megapixeli). Dacă faci mai multe fotografii în acelaşi loc, una după alta, se poate ca tonurile să fie schimbate, temperatura de culoare să fie ba prea caldă, ba prea rece. Galaxy S3 Mini nu are probleme de performanţă în măsura în care îl judeci ca un dual-core. Desigur, nu este un procesor din seria Exynos a Samsung, şi nici unul Tegra, mai are momente în care îi ia puţin mai mult să execute o operaţiune, dar dacă nu este vorba de jocuri cu grafică intensă, nu are probleme.

Inregistreaza'te pe http://www.maildirect.ro/inregistrare/39ff97f5dd6add0b4c0c302c32913ef2 si poti castiga bani simplu, doar citind niste mail-uri sau poti da si click in ele ca e mai bine si faci mai repede.

4 răspunsuri:
| bogdan324 a răspuns:

Procesor dual core foarte performant
Chip grafic foarte rapid
iti duce orice joc vrei
e compact
este bun ca sa tii mai multe chestii deschise in el deodata
Face poze foarte clare
Sta bine in mana
Design frumos

| stroedaniel13 a răspuns:

Buna,

Haide sa facem o descriere a acestui telefon vrei?

-Are un procesor peste media normala, dual core
-Are camera video principala de 5 mp si una secundara
-Are gps
-Fizic arata bine ca si telefon
-In privinta bateriei cei care l-au cumparat se declara multumiti
-Pretul este unul convenabil pentru performante

Uite iti recomand sa intri si aici: http://bit.ly/16rxetI sa arunci cate o privire peste parerile celor care l-au cumparat deja.

| Eviix a răspuns:

Mai bine iti cumperi s2 plus!

| GalaxySIII a răspuns:

Este foarte bun, eu detin un s3 si sunt multumit, dar sa vorbim de s3 mini.Procesorul 1GHz dual-core, memorie de 8gb si 1gb pe ram, te ajuta mult insa sa nu uitam de android4.1 Jelly Bean care te ajuta mult, iti faci cum vrei meniul si foarte simplu big grin Parerea mea S3 cat si S3mini merita toti bani big grin

Întrebări similare