|

Ce pareri aveti despre telefonul Sony XPERIA M2 Aqua?

Pentru ce este bun si pentru ce nu este potrivit? Daca ati putea sa-mi spune-ti fiecare componenta daca este buna, slaba sau medie ar fi foarte bine. Si am niste intrebari si probleme.



1. Cand te uiti la o poza sau la un videoclip culorile nu sunt chiar atat de bune, sunt mai blurate.



2. Cand urmaresc un videoclip pe YouTUBE calitatea maxima pe care o pot alege este 480p, si cum am zis mai sus, culorile nu sunt chiar atat de bune.



3. Este rezistent la apa, chiar asa cum se spune?



4. Cat de rezistent este ecranul la zgarieturi? Sau asta a fost inca o aberatie spusa de Sony ca ecranul este rzistent la zgarieturi.



5. Camera secundara de ce este atat de slaba? Multi amici au telefoane de 2 ori mai ieftine, tot cu camera VGA sau cu 0.3 MP dar calitatea este de 2 ori mai buna la ei. Cum ii pot creste calitatea?



6. Cand l-am achizitionat si incarcam bateria aproape full imi arata ca tine 37h, acuma dupa aproximativ o luna de cand l-am cumparat cand e full incarcat imi arata ca tine 22h. O fi adevarata estimarea? Si ca sa vad cat imi tine bateria am folosit aplicatia DU Battery Saver. Bateria nu are nici un defect. Ce pot sa fac ca sa aduc bateria la performantele acelea? Si cum pot sa o intretin foarte bine?



7. Cand telefonul este la incarcat si opresc alimentarea apoi il bag la incarcat si iar il scot, si tot asa imi poate afecta ceva? Am vazut undeva si scria ca nu afecteaza nimic dar nu stiu daca este adevarat.



Am un amic care are Orange Rono, telefonul acela costa aproximativ 500 ron, Sony xperia m2 aqua costa 900 ron. Am facut amandoi test cu antutu benchmark si la mine a iesit punctajul 19k iar la el 18k. Deci sa inteleg ca Sony xperia m2 aqua este mai performant. Aparentele inseala. La cateva capitole s-a dovedit mult mai superior Orange rono, cand se uita la un videoclip pe youtube, poate alege calitatea 720p fata de Sony xperia m2 aqua care calitatea maxima este 480p cum am zis si mai sus. Camera secundara a telefonului acela este destul de buna, are 1 MP si face niste poze foarte bune. Dar Sony XPERIA M2 Aqua are camera secundara VGA si face niste poze oribile, pixelate si deloc clare. Credeti ca as putea face ceva din acest punct de vedere?



Multumesc anticipat!

1 Raportează Evaluează
1 răspuns:
| a răspuns:

Scrie la producator si cere-le lor explicatii, ei isi cunosc (?) cel mai bine marfa!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează