|

Ce preferinte pentru placa video mi s- ar potrvi pentru sistemul meu? - Placa de baza : ASUS M2N68- AM Plus - Procesor : AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 4000+ ~2.1 GHz - RAM : 2GBTrebuie sa fie PCI Express, sa-mi spuneti cea mai puternica care ar duce sistemul meu.

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

De dus iti duce si un Titan, problema e ca ai un procesor trecut de-a binelea (subliniez ca discutam despre ce poate in JOCURI - pentru dat pe net si office o sa fie bun si peste 5 ani), foarte putin RAM, si presimt ca si sursa e o pocnitoare. Pui o placa video potenta, risti sa prajesti tot sistemul. Sfatul meu e sa cumperi ceva SH la MAXIM 100 RON. Un HD 4770, daca mai gasesti. Foarte reci, consuma curent putin, performanta binisor peste cit duce procesorul. Am avut o platforma similara, si cand am trecut de la X2 4200+ si 2 GB RAM la i3 2120 si 8 GB, dar pastrind HD 4770-ul, mi-a cazut fata de diferenta - de multe ori, de la simplu la dublu. Uite - https://:///......6gZpM.html

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru GabiDumitrescu):

Atunci R.I.P sistemul. Am deja o placa video Sapphire de 2 GB, HD5450. M-am si interesat deja de un sistem nou dar trebuie sa am un buget de 900-1000 ron. Dar daca mi-as un lua un procesor bunicel spre bun si o placa video la fel sistemul ar fi un sistem mai bun nu?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Beniamin7):

5450 e o pocnitoare. Poti sa mai pui un 2 GB si ceva mai rasarit, un HD5770 de exemplu.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Ok, daca nu te plictisesti intri pe un magazin online preferabil (Altex, Emag etc.) si sa-mi alegi una potrivita pentru pc-ul meu.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează