| soloangel01 a întrebat:

Ce se intampla cu Facebook de la 1 Ianuarie 2015? Mai exact. FUNDA!

Răspuns Câştigător
| AmyRain a răspuns:

Utilizatorilor Facebook le-a venit o înştiinţare în care li se comunică că de la 1 ianuarie 2015 datelor personale vor fi prezentate persoanelor terţe fără a avea acordul posesorilor de date.
Fasebook a mai publicat lista de date personale, pe care le adună. Acestea cuprind toată activitatea oamenilor în reţelele sociale: posturi publicate, corespondenţa cu alţi utilizatori ai reţelelor sociale, datele despre locul aflării omului, datele personale la înregistrarea utilizatorului şi a persoanelor care comunică cu el. Reţeaua socială adună şi păstrează cu posibilitatea de a fi transmise terţelor persoane datele despre plăţile utilizatorului în reţeaua socială, datele despre numărul cardului lui bancar şi alte informaţii, dar şi datele despre conturi, pe care au fost transferaţi bani şi adresele de livrare a mărfurilor.

Obiectul colectării de către reţeaua socială sunt şi datele de contact ale însuşi utilizatorului, şi nu numai cele care el le dă la înregistrare, dar şi cele transmise de messengerul intern al Facebookului. Mai sunt colectate şi datele din cartea de adrese a smartphonurilor sau planşetelor, dacă utilizatorul le sincronizează cu Facebook.

| NoName0x0 a răspuns (pentru AmyRain):

In concluzie este un lucru rau, din cate citesc eu, nu? Devine mai nesigur decat este deja? big grin

| suntserios a răspuns (pentru AmyRain):

Vrajeli, daca fac asa ceva s-a terminat cu fb in ziua urmatoare.

3 răspunsuri:
| NikolasXD a răspuns:

Nu stiu €.€:€

Întrebări similare