| c0pil1n a întrebat:

Ce setare trebuie sa fac ca sa nu mi se mai instaleze driverele automat.
Ma enerveaza acel moment cand dau uninstall la ceva si pe cand repornesc pc-ul driverul e la loc

Răspuns Câştigător
| Salontanul a răspuns:

Apoi mi-am dat seama despre ce vorbesti! https://www.okazii.ro/speaker-difuzor-placa-de-baza-calculator-a178767511
Cred ca asta ai gasit! Nu este card ci un slot, o mufa si un mini difuzor. El da semnale audio daca placa de baza are defectiuni.

5 răspunsuri:
| Salontanul a răspuns:

Banuiesc ca-i vorba de Windows! Sunt si alte sisteme de operare carora le trebuie drivere dar nici unul atat de prost ca Windowsul. Probabil ai un programel care-ti instaleaza automat driverele! Eu nu stiu sa existe aceasta problema! Am Windows 10 pe un laptop pe care nu-l folosesc si nu mi se instaleaza singure driverele. Mai mult, daca dezinstalezi un driver nu se mai reinstaleaza. Vezi ce programe ai instalate! Daca ai licenta downloadeaza un Windows curat de pe Microsoft si apoi instaleaza-l pe un stick si sterge HDD, reinstaland noul Windows.

| c0pil1n explică (pentru Salontanul):

Pai am dat uninstall la driverele audio si am instalat manual pe cele de pe site-ul producatorului iar apoi am dat restart la pc si in device manager imi apar driverele de la (realtek audio) si cele instalate de windows adica ( high definition audio device)
Totodata am observat ca din cauza zgomotului in jocuri ( explozie sau alte chestii) am un drop frame groaznic. Si ma gandesc ca asta ar fi cauza principala.

| Salontanul a răspuns (pentru c0pil1n):

Nu cumva ai doua placi audio (cea integrata in placa de baza si una pusa intr-un slot PCI)?

| c0pil1n explică (pentru Salontanul):

Https://altex.ro/......DIGITAL32/
Asta-i pc-ul. Eu cred ca o am doar pe cea integrata dar mai am intr-un pachetel gasit in cutia unitatii un vfel de card pe care scrie speaker si din el ies 2 fire + si - care sunt legate la celellalt capat de un fel de capac.

| Salontanul a răspuns (pentru c0pil1n):

Din specificatii nu pot sa-mi dau seama daca sunt doua placi! Reiese doar placa audio integrata. Iar acel card nu stiu ce este! Poate daca puneai o poza cu imgur!