| Overeem a întrebat:

Ce testări ar trebui sa faci când cumperi un laptop la secound? Acord funda.

Răspuns Câştigător
| Sekim a răspuns:

Pai depinde pentru ce vrei acel laptop. Poti sa testezi laptop ul in jocuri, benchmark uri, browser, strees test. Poti sa verifici si daca are componente schimbate/arse/avariate, sa vezi daca mai are pasta aplicata, sa vezi intr-un joc daca se supraincalzeste pentru a testa atat coolerul cat si pasta termoconductoare. Cand il desfaci poti sa verifici starea bateriei, starea hard disk ului sau a ssd ului ( asta poti sa o faci si cu programe pe laptop ), ramii etc. Te poti uita in bios sa aflii unele informatii, de exemplu frecventa la care ruleaza memoria, cum este procesorul, rotatia ventilatorului etc.

6 răspunsuri:
| DoarBogdan a răspuns:

Te referi inainte sa il cumperi? De pe OLX si site-uri de genul? Pai stii sigur ca acea persoana este dispusa sa stea sa faca aceste teste? laughing Ca majoritatea nu o fac.

Asa ar trebui si sa desfaci laptopul, sa te uiti la componente, sa te asiguri ca le are. Sau sa descarci CPU-Z si sa te uiti acolo repede.

| Wr3nch a răspuns:

Hd sentinel sa vezi daca hardul e in stare buna. Pui o muzica pentru difuzoare, un joc sa vezi daca mai tine placa video, un hotspot rapid pentru retea, deschizi un word sa verifici tastatura.

| cristimihailov a răspuns:

Eu nu as lua asa ceva daca chiar nu te pricepi la asa ceva.

Diverse defecte ascunse precum ventilator plin de praf, se incinge dupa 30 de minute de ia foc, probleme cu mufele, etc.

Nu toate sunt afectate, cu siguranta poti gasi ceva bun, dar mi se pare riscul prea mare.

| Overeem explică (pentru cristimihailov):

O să mă risc ..am văzut că are 8.3/10 deci majoritatea cumpărătorilor sunt extrem de satisfăcuți de experiența cu acel utilizator. placa video nu prea mă impresionează da la banii aia e ok.

| cristimihailov a răspuns (pentru Overeem):

In cei 17% este smecheria

| marinaru777 a răspuns:

Sunt programe de testere, daca ventilatorul este pe treapta a doua e zgomotos si trebuie curatat.Pe video in general pe jocuri vezi daca da eraore daca joci un joc si se inchide de exemplu.Depinde si cat dai pe el si ce configuratie pe sh sa nu dai mai mult de 2000 lei ca nu merita.