|

Ceau,am si eu o problema, am uitat parola de Instagram si nu mai stiu nici parola de la yahoo mail si cand dau sa o schimb nu imi apare nr meu la mail, apare un nr cu 71 la sfarsit,eu nu am avut nici un numar asa, vreau sa o recuperez, trebuie sa fie o cale?

1 Raportează Evaluează
1 răspuns:
| a răspuns:

Nu trebuia să pui nr. de telefon la securizarea contului de la email, chiar daca ti-l cere. Pe fiecare zi se pierde sau se fură un telefon cu cartelă; si odată cu acesta și contul de email. Fără email pierzi si Facebook si alte conturi de pe alte site-uri; o să pierzi si contul de pe TPU; absolut tot. Sunt multi care pică în plasa celor de la Yahoo introducându-și nr. de telefon. Cei de la Yahoo nu s-au gândit că există și cartele telefonice care se pot pierde, fura sau defecta; si mai rău, după un timp ajung în mâinile altora (bine ca acestia nu cunosc emailul).
Dacă nu merge cu un alt email sincronizat la acesta care l-ai pierdut, si daca nu merge nici cu întrebarea ajutătoare, atunci va trebui să iti faci un alt email si un alt cont de Instagram.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează