|

Ceau.Ati cumpărat online piese pentru pc de la cel.ro? Ați avut probleme cu ele? Garanția ati primit-o de la Curier sau era in colet?

6 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

N-am cumparat de la ei (desi era tentant pretul) pentru simplul fapt ca am citit o multime de chestii nu foarte ortodoxe pe net, in ce priveste garantiile (desi teoretic nu ei sunt obligati sa schimbe/repare produsul, ci producatorul)

In schimb cunosc o firma ce a cumparat cateva zeci de sisteme de la ei (si pentru contabilitate dar si workstation-uri, imprimante, UPS-uri, monitoare, camere foto, sisteme de supraveghere, laptopuri, telefoane fixe... si nu au nici o problema cu garantiile, au returnat unele produse, au trimis la reparat cand a fost cazul...).

Se pare ca tind sa fraiereasca doar persoanele fizice (si am gasit si din categoria asta useri multumiti, se pare ca doar uneori profita).

Garantia la celelalte 3-4 firme de unde am cumparat era in colet sau intr-o punga lipita de colet, banuiesc ca se pastreaza aceeasi traditie si aici, si nu ti-o scoate curierul din geanta.

| explică (pentru NLS):

Eu am făcut o comanda la un pc din piese și am ales si asamblare gold ( verificare piese, test ws ) și luni îmi ajunge ...problema e ca m-am panicat când am citit pe net multe pareri negative... dacă eu refuz produsul, sa îmi de-a avansul înapoi ( 1000 lei ) ca doar nu l-am desfăcut/ folosit

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Alynu7):

Pai legal poti returna orice produs in 14 zile, fie ca l-ai dezambalat, fie ca nu.
Daca ai bugetul necesar sa cumperi din alta parte
(cel.ro e printre cele mai ieftine magazine online mai cunoscute)
si esti sigur ca nu vrei sa risti deloc cu garantia, returneaza-l fara sa mai desfaci cutia si vei primii banii inapoi.
Nu trebuie sa motivezi returul, te-ai razgandit, e dreptul tau sa returnezi orice produs, mai ales daca nu l-ai desigilat.

Pe de alta parte, nu cunosc nici un magazin 100% serios.
PC Garage nu mai sunt ce au fost, de cand au fost cumparati de eMag.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Da. Am cumparat. De la ei mi-am cumparat aproape toate piesele din PC-ul meu. L-am montat eu. Nu am avut probleme cu ele. PC-ul e functional de 6 ani. Garantia era in colet.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Un prieten si-a facut calculator pe piese de la pc garage. i merge foarte ok de 3 ani il are

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Da.piesele sunt ok iar garantia se afla in colet

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează