|

Cine are convector panou podea/perete, a-si dori sa achizitionez unul, dar nu stiu daca se merita, si ce randament o sa dea, dar mai ales consumul cum o sa fie. multumesc!care din cele 2 se merita.1.

http://www.metro.ro/......e%20PH2010

2.

http://www.metro.ro/......use+GCH200

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Nici unul din link-uri nu este bun ("pagina nu a fost gasita").
Eu folosesc convertor de perete, functioneaza bine de peste 10 ani, fara probleme deosebite si incalzesc toata locuinta de cca 130mc aer cu el. Temperatura este intre 17-18 grade (la un capat) si 20-21 grade in camera cu convertorul. Consumul maxim a fost de cca 120mc gaz metan/luna (ianuarie-februarie).
La vecini, cu centrala termica (apartament si volum identic de aer), consumul a fost mai mult decat dublu fata de mine. Diferenta a fost ca, eu mi-am pastrat geamurile cu toc de lemn (la ei s-a pus termopampam + izolatie poliester) si mi-am calculat tirajul de aer, am facut izolare buna la usi si ferestre, respectiv m-am folosit de facilitati oferite de "natura-mama".

Concluzie:
Un sistem de incalzire trebuie proiectat in functie de situatia de pe teren, fiecare caz in particular.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Salut Mihai, mai multe informatii despre convectoare gasesti aici http://www.cumpar.net/cele-mai-bune-convectoare-de-podea-sub-500-ron/

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează