|

Cine se pricepe la calculatoare. Sunt bune aceste calculatoare http://www.altex.ro/......5450-negru si http://www.altex.ro/sistem-it-myria-livev5-intel-dual-co re-e3400 pentru gaming si acesta? Dar sa-mi si spuneti daca stiti ce nu este si ce este bun la ele pentru gaming. Multumesc anticipat.

8 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Nici unul nu e bun. Acele placi video sunt pe 32 sau 64 biti. Pentru gaming, ai nevoie de 128, dar mai recis, minm 192 biti, dar totusi, daca ai lua pe piese, ai iesi mai castigat.(de pana la 3 ori nr de fps-uri in jocuri). Plus ca la pcurile gata facute, au niste sursu numite"pocnitori" de cei ce stiu it. Placile de baza sunt praf, carcase inchesuite, componente slabe(cum ar fi 8400, care e cea mai ieftina placa video care se mai fabrica de nVIDIA, iar 5450 este cea mai slaba placa video care se mai fabrica de la ati.)sunt multe probleme in aceste configuratii gata facute. Daca tu vei juca mai tare de low-mediu jocurile mai noi, te felicit pe acele configuratii, dar parca vad ca nu.

| a răspuns (pentru sltlp):

Daca ai lua pe piese, ai fi ceva mai castigat, cum am zis, in jocuri, de 2-3 ori mai multe fps-uri

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
7 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu prea. Placa video e destul de buna, dar pentru pretul lor e destul de buna. Dar nu o sa te tina decat maxim unu an cu jocurile noi, din cauza procesorului si mai mult a placii video.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Scz, m-am incurcat placa video e slaba. Mai bine, cel mai bine iti iei pe bucati. Asa, nu rezolvi nimic, daca vrei sa ti-l iei pentru gaming. Poate ca daca vrei pentru jocurile din 2008, da.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Da e destul de bun din punct de vedere al memoriei, are dual core si Nvidia Gforce dar poate altii cred altceva.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru zinedinzidan):

Care dintre ele? Sunt doua link-uri cu doua calculatoare.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru anonim_4396):

De fapt ultimul ca ala are placa video NVIDIA laughing. M-am zapacit.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Multumesc pentru raspunsuri. M-am gandit si eu sa iau pe bucati dar mi-as comanda de pe net, dar nu stiu daca e bine sa comanzi de pe net. Iar eu vreau sa am un calculator pe care pot sa ma joc si jocurile care au aparut si anul asta. Am un calculator varza si m-am saturat de el. Mi s-a intamplat sa-mi dea eroare la un joc ca am placa video prea veche si jocul imi mergea greu si pe low. Am NVIDIA 6200 si 512 GB Ram... de celelalte nu mai spun.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează