| Adolf8 a întrebat:

Crăciun fericit! Vin cu o întrebare legat de rețeaua de socializare "Instagram". Am postat la Story o poză cu mine acum de Crăciun. Am primit 19 adoruri " inimioare " de la 19 profiluri noi, femei frumoase aparent puse la poza de profil insă au 0 urmariri, 0 poze, eu presupun că sunt profiluri false, au și link în descriere! Vă rog să îmi spuneți părerea voastră. Ce se întâmplă pe Instagram? S-au înmulțit țeparii?

Răspuns Câştigător
| popescuhertz a răspuns:

Este posibil ca aceste profiluri să fie false sau create în scopuri de spam. De obicei, acestea sunt create pentru a atrage atenția utilizatorilor și pentru a încerca să le obțină urmări sau să le vândă produse sau servicii. Link-ul în descriere poate fi un mod prin care încearcă să redirecționeze utilizatorii către site-uri web de încredere sau poate încerca să le colecteze informații personale. Este important să fii atent atunci când interacționezi cu astfel de profiluri și să nu dai clic pe link-uri sau să oferi informații personale. Dacă ai îndoieli cu privire la autenticitatea unui profil, poți să îl raportezi la Instagram pentru a verifica dacă este un cont fals.

1 răspuns:
| whitelore00 a răspuns:

Sunt fake-uri
Sunt făcute fix pentru a virusa dispozitivele oamenilor... Link-urile alea zic ele ca sunt site-uri unde poți să le gasesti dezbrăcate. Dar sunt viruși Eu când eram prin cl 5 eram un fp și postam cu vedete. Mda am inceput sa ma urmărească boti și le-am dat report. Fă și tu asa