|

Cred ca mi-am stricat comuterul crying Sa intamplat ca vroiam u program de „spart parole de YM" de fapt vroiam doar sa imi recuperez paroladela un i di sad l-am downloadat si cand am intrat in el, mi sa si dereglat compul.nu m-am speriat, ci am fost convins ca este o idee buna sa dau restart! am dat dar nu era de loc o idee buna. mi-a aparut un fel de bara de instrumente incompleta doar un cm2[centimetru patrat]care imi bloca mousul, iar jos in bara de instrumente, imi aparea un partatel normal ca si cand era o fereastra deschisa.acolo scria:„Mouse Trap Example". am reusit sa scap din centrul ecranului si am mers Control Panel»Add or Remuve programs si am cautat.nu am gasit nimic.am reusit sa scap doar prin stergerea intamplatoare a iconitelor de la „spargatorul de parole"apoi am cautat sa dezinstalez.nu am gasit nimic.am mers in locul unde sa downloadat si l-am stres din tot compul.asa dar imi mergea sruna apoi. cand l-am aprins azi dimineata aceeasi chestie.nu merge nici„CTRL»ALT»DELETE"imi da eraoare.si am incercat sa dau si click pe el si imi da :clore[ALT+F4]dar nu merge si merge doar minimalizat! asta nu e o solutie! imi puteti spune o rezolvare a acestei probleme? in afara de instalarea windowsului ca nu am CD dar daca aveti un site de pe care sa imi instalez direct windowsul... dau funda big grin big hug multumesc[scuzati gframatica]

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Hahaha
am facut si eu un program in AutoIt (pentru cunoscatori) care bloca mouse-ul (vreau sa devin programator... sau macar hacker big grin)
vrei sa vezi cum merge si varianta mea de trap? rolling on the floor

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Sa nu mai faci prostia asta niciodata. Nu exista program de spart parole! Cel mai bine ar fi sa reformatez calculatorul pentru. a-l curata de tot.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează