|

Cu cati km/h merge un ozn?

Adica Obiect Zburator Neindentificat

UFO/OZN.

6 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Draga Suflet,
Depinde de ce tip de OZN este vorba.Sunt nave care pot calatori cu viteza luminii, altele care pot merge mai rapid de cat viteza luminii, si altele care pot aparea si dematerializa pe loc.Sa apara din alt timp si spatiu, in timpul si spatiul nostru.In concluzie cu o viteza foarte mare, daca este in atmosfera Pamantului pot avea viteze de mii de kilometri pe ora, chiar zeci de mii, poate si pe secunda.Depinde de constructia navei si de nivelul de tehnologie folosit in ea.

| explică (pentru SufletDivin):

Aha, m-am prins, multumesc de raspuns

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu te lua dupa toti aiuritii din lume. Viteza luminii a fost depasita cu putin de niste particule mici numite neutrino. Nimeni nu poate sti cu ce viteza se pot deplasa celelalte particule componente ale obiectelor. Mai mult, formele de viata cunoscute pana acum n-ar rezista vii la asemenea viteza. Deci, e putin probabil sa existe forme de viata care sa reziste la asemenea viteze. La viteza luminii si piatra s-ar topi. Poate daca exista alte substante decat cele cunoscute pana acum pe Tera. Mai cauta pe net ca sunt site-uri stiintifice care pot explica mai bine decat niste copii care dau raspunsuri ca sa castige o funda.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Hai, tine ruleta sa masuram!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu stiu…, stai sa imi spun prietenul extraterestu, o sa iti spun dupa ce imi zice.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Daca te referi la navele extraterestre, ele au diferite viteze, depinde de filmul in care le-ai vazut. Daca te referi in general la OZN, el poate fi orice fiinta/obiect care zboara si cel care o/il priveste nu stie ce este. De asta este Obiect (orice obiect) Neidentificat (nu se cunoaste ce este) Zburator (care zboara, evident)

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează