|

Cu ce, sau cum se curata un laptop?

6 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Eu mi-l curat cu servetele umede speciale pentru laptop nu cu orice prostii cum ar fi alcool medicinal, varului meu i-a ramas pete pe el de la alcoolhee heeservetelele astea se gasesc in orice magazin unde vand electrocasnice ori chiar de unde ti'ai luat laptop-ulwinking

puplove struck

5 răspunsuri:
| a răspuns:

Depinde la ce te referi

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Asta am gasit si eu pe google. dar ma gandeam in alt fel. happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns utilizator avertizat
| a răspuns:

Pentru a-l curata acasa ai nevoie de doar cateva lucruri: apa plata, alcool medicinal si o carpa ce nu lasa scame. Laptopul ca orice computer este foarte sensibil, la praf, par de pisica sau caine, mancare (avem obiceiul de a mai manca deasupra tastaturii si toate firmiturile cad printre taste) etc. Cu cat iti vei face mai mult timp pentru al curata vei fi scutita de numeroase probleme ce pot aparea la laptop.
Cum il curatam?
Primul pas este acela de a scoate toate cablurile ce sunt conectate la acesta. Inchide apoi laptopul si cu ajutorul unei carpe indeparteaza de pe toata suprafata lui urme vizibile de praf sau murdarie. Dupa acesta pune intr-un pahar jumatate de alcool jumatate apa si imbiba la un capat carpa in noua solutie obtinuta. Nu uita fa aceasta operatiune departe de laptop; nu ai vrea ca din greseala sa versi paharul cu apa si alcool peste el. Pentru toti pasii ce urmeaza foloseste aceasta solutie deoarece curata si se evapora repede fara a dauna laptopului.

Dupa ce ai sters bine exteriorul, mergem in interiorul unde curatam zona din jurul tastaturii foarte bine deoarece acolo tinem palmele cel mai des, cu o alta carpa moale uscata sterge ecranul, insa, atentie, nu apasa prea tare pe el. Pe piata se gasesc de vanzare tuburi cu aer comprimat - ele sunt foarte utile deoarece cand pulverizezi tastatura cu acest aer mizeria iese la suprafata, cea ce iti face munca mult mai usoara in curatare. Acelasi lucru se va face si cu porturile si ventilatorul, singura conditie aici este sa apesi pe aerul comprimat din diagonala pentru ca mizeria sa iasa afara, nu sa fie impinsa in interior. Un ultim sfat: nu sterge monitorul cu prosoapele de hartie sau solutii de spalat geamuri - pot zgaria si deteriora ecranul.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Spirt sanitar si bete de urechi cel mai simplu si eficient

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează