| overdrive a întrebat:

Cum as putea crea jocuri pentru PC? Am vazut pe net unele programe de creat, dar nu cred ca sunt prea evoluate.

Răspuns Câştigător
| lcornea a răspuns:

Deci jocurile nu se fac cu una cu doua. Dupa intrebarea ta imi dau seama ca nu ai prea multa experienta in programare, asa ca iti spun simplu si usor de pe acum: Daca nu stii sa programezi posibilitatea fi capabil de a "crea jocuri pentru PC" este nula.
Nu exista programe de creat jocuri, exista limbaje de progamare si librarii si platforme.
Imi pare rau ca te dezamagesc, dar fara studii serioase in ale programarii nu poti face jocuri pc

7 răspunsuri:
| alexutu001 a răspuns:

Limbajele de programare la liceu se fac la profil mate-info si apoi daca vrei sa urmezi o facultate pe domeniul astahappy

| overdrive explică:

Si unde as putea invata chestiile astea? Ca sunt dispus sa le invat oricand. La liceu facem porcarii in 'Word' care le stiu deja de la scoala.

| in2ishen a răspuns:

Pai la palatul copiilor din cate imi amintesc mi-a spus varumi'o ca au invatat sa faca jocru, 2d,prima data trebuie sa stii e drept sa "programezi",varul meu find foarte bun la Photo Shop dar mi-a spus ca exista ceva program care te poate ajuta sa faci acest lucru,nu mai stiu cum se cheama, o sa il intreb, mi-a aratat si mie un joc 2d foarte fain si parca puteai sa faci si first person shooter(adica gen counter strike)sau poti alege de acolo aventura actiune shoooter etc.In orice caz e destul de greu dar dupa te poti luda mai alesc stiind cat ai lucrat pe un foc, fie el 2d.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Si eu caut dar nuh cum sa le fac am un coleg care le are in 3d si 2d si a zis ca mile da si mie

| Kolasin a răspuns:

Cu ajutorul lui Construct 2 ( e gratis pe Steam).

| shadoweiuu a răspuns:

Am eu 3 progrme:
-GameMaker
-Construct 2
-3DRad

| Rebel_Cris_Ingeras_1973 a răspuns:

Pentru a crea un joc nu este asa de simplu iti trebuie rabdare nu te lua dupa toti care zice ca nu exista programe de creat si cica un joc il faci in limbaj descarcati cryengine 3 si faceti propiul joc eu lucrez singur de un an jum la un joc uitati-va pe yutube si invatati cum se fac scrie pe yutube cryengine 3 tutorial si te invata de la 0 chiar daca nu sti limbaj de programare eu am 24 de ani si de la 13 ani sunt pe net asta si n-am facut scoala de informatica sau limbajuri le inveti singur pe internet acum am invatat sa fac jocuri cun foarte bine html hack linux si alte cacaturi asa ca sfat uitate pe yutube la tutorial pentru jocuri si ai sa inveti daca nu da un add la cristi.ciur si te voi indruma