|

Cum dezactivez parola pe Samsung Galaxy GT S7580? Nu mai pot cu nervii! Imi cere s-o introduc de mii de ori pe zi! Pas cu pas, va rog! Funda raspuns folositor!

7 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

In cazul in care stii parola respectiva este cat se poate de simplu. Primul pas este sa mergi in setari, unde ar trebui sa gasesti categoria „Blocare Ecran si Securitate" sau „Lock Screen and Security". Acolo selectezi „None" sau „Swipe", de la „Screen Lock Type" (sau Tipul de Securitate sau ceva).

| a răspuns (pentru P4rAd0x):

Si al doilea pas nu mai e. : ))

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru P4rAd0x):

Ce zici acolo?

Pasul 1: dezactivezi parola
Pasul 2: te bucuri de telefon fără parolă!
Pasul 3: stai tiara ziua pe Facebook și postezi 100+ poze pe intagramhee hee

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru P4rAd0x):

Tocmai asta e, la setari nu am ce ziceti voi si pe net... nu gasesc!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru MuCelMic):

Nu ai Android?
Si daca ai, ce versiune?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru P4rAd0x):

Cred ca am rezolvat... in ecranul care tb introdusa parola, erau 3 puncte sus in colt, am dta pe ele, si aveam acolo: dezactivare, am introdus parola si sper sa fie ok acum. mersi oricum!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
6 răspunsuri:
| a răspuns:

Dacă de sigur mai știi parola respectivă.
Primul pas este să intri în meniu apăsând aplicații sau să da-i de sus în jos și atingi cheița respectivă, după ce ai intrat în setările telefonului cauți meniul în setări care se numește blocare, după ce ai găsit acel meniu blocare aici trebuie să găsești blocare ecranul, după ce ai ales blocare ecranul alegi ramura unde scrie ce ai tu cod pin, model sau ce nivel de securitate ai tu la blocarea ecranului, după ce ai ales respectiva ramură din meniu, îți va cere parola respectivă, după ce ai confirmat parola ca fiind corectă o să te pună să aleg alt nivel de securitate iar tu alegi deblocare la glisare, după ce ai ales acest lucru normal nu ar mai trebuii să îți mai ceară parola, modelul sau pinul pe care l-ai pus tu.
Deci mai pe scurt cu pașii:
1. Intri la setări;
2. Cauți blocare;
3. După ce ai căutat și ai intrat în blocare;
4. Cauți blocare ecran, după ce ai găsit blocare ecran;
5. Îți va cere parola, modelul sau pinul configurat de tine ca le mai știi;
6. După ce ai introdus parola, modelul sau pinul îți va cere să alegi alt nivel de securitate și a ecranului unde tu alegi deblocare prin glisarea ecranului;
7. După ce ai ales acest nivel de securitate ar trebui să nu îți mai ceară nici parola, model și pin sau ce ai ales tu, iar ultimul pas este 8. Verificare să vezi dacă îți mai cere parola, modelul sau pinul ales de către tine/dumneavoastră.

Atenție dacă nu mai ști parola nu îți va da voie să modifici acele setări sau mai pe scurt nici să deblochezi telefonul dacă nu știi parola, singurul lucru ar fi resetarea la setările din fabrică sau re-instalarea sistemului de operare Android al telefonului respectiv.

Dacă numai știi parola și ai nevoie de resetare gratuită a telefonului sau re-instalarea sistemului de operare Android, și ai un laptop să ști că te pot ajuta chiar eu de la distanță.

Sper că ți-am fost...2006 - 2050 + Vezi răspunsul întreg

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează