|

Cum imi fac profil privat pe Facebook? Adica sa nu imi vada nici o persoana care nu ma are in lista pozele si informatiile? Dau funda!

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Facebook- Langa butonul 'Acasa' este o sagetuta indreptata-n jos - Setari de confidentialitate. De aici poti alege dintre optiunea Personalizat - Vizibil pentru Prieteni. Funda?

3 răspunsuri:
| a răspuns:

In profilul de facebook, in stanga sus (unde iti apare poza ta) si numele tau, mai apare un buton pe care scrie acasa, si langa o sageata indreapatata in jos. Apesi pe ea (pe sageata) si apoi selectezi setari de confidentialitate. Acolo ai trei niveluri(publi, prieteni, personalizat), cel cu prieteni permite ca toate actualizarile si datele profilului tau sa fie vizibile doar celor din lista ta de prieteni, iar daca alegi personalizat, poti sa restrictionezi si mai mult accesul altor persoane la contul tau(chiar si unora din prietenii tai).
Sper cati-am fost de folos.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

In colt sus, la apesi pe sageata si mergi la Privacy Settings.acolo selectezi optiunea Friends si mai faci schimbarile pe care le consideri necesare

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna! Contul meu>setari de confidentialitate>alegi optiunea personalizat>bifezi doar prietenii. happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează