|

Cum poate spune cineva ca un Iphone de 3000 lei este mult mai bun in gaming si in orice fata de un calculator cu aceeasi suma? Cica la cineva : "telefoanele sunt mai bune la jocuri decat prostiile de calculatoare, ai jucat asphalt sa vezi ce bine vede? plus ca ofera o experienta de neuitat in timpul unei curse.Pe calculator nu vezi jocuri ca asphalt". Cand cineva spune asta,imi vine sa imi fac anestezie cu ciocanu straight face

"nu am auzit de OBS sau bandicam,dar stiu ca mobizen dupa magazin play este mult prea beton,nu face lag,si filmeaza excelent". Cineva sa-mi dea un ciocan sad

"sistemul de operare a unui telefon e mult mai usor,si mai avansat decat cel al unui PC,unde e complicat si prost dezvolat". Pe bune? Cineva o hartie,sa-mi scriu testamentul, va rog?

(vorbele astea sunt ale unui grup de copii care s-au filmat pe Youtube, si mai vad si in viata reala chestii de genul).

10 Raportează Evaluează
10 răspunsuri:
| a răspuns:

So what? Fiecare are dreptul la o parere. Atita pot, atita spun ei.winking

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Cine ti-a spus asa ceva nu a vazut in viata lui un calculator. Poate doar rable de 500 ron. Ia spune-le: Poti avea photoshop avansat pe un telefon? Poti avea After Effects? Poti face programare fara un calculator? Sa se gandeasca ca acele aplicatii sunt Lite pe telefon, si tot timpul absolut toate aplicatiile au fost facute cu un PC/laptop.
Si ce daca are performanta? Asa am si eu telefon cu octacore si PC cu dualcore, ce conteaza? Nu se uita baiatu' la ce viteza slaba are per nucleu un telefon? Un i7 cu 4GHz sau un AMD tot de 4GHz octacore bate orice procesor de telefon care se buleste ca nu are racire. Sunt si unitati de server care merg non-stop fara oprire, la asta se gandeste? Sa puna ala telefonul non-stop in priza sa vada ce frumos se arde dupa 3-4 luni.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru anonim_4396):

Ai dreptate. Acum nu zic ca telefonul e inutil,adica faci poze, te uiti pe net, Youtube, te mai joci un joc in pauzele de la scoala, dar e absurd sa-ti zica cineva ca poti face orice pe telefon, pe cand calculatorul e limitat straight face Daca pui windows pe telefon si ii dai 3DMark, o sa ia scorul 10-20, daca nu da crash. Dar la calculator va lua scorul peste 20000 (comparam un PC si un telefon de aceleasi bugete aici).

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru anonim_4396):

In curand vei avea.
http://www.theverge.com/......t-qualcomm

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Nevermore):

Scuze dar Photoshop si After Effects nu mai au de mult varianta x86.
"Devices will be able to run x86 win32"... "but Microsoft won’t be emulating x64 variants of these apps". Citeste mai multe:
https://helpx.adobe.com/after-effects/system-requirements.html
Scrie clar ca:
"Multicore Intel processor with 64-bit support"

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu se compara telefoanele cu calculatoarele. Intr-adevar sunt anumite telefoane care pot fi mai puternice decat un calculator din 1998 insa nu compara un pc de gaming cu un smartphone. "Pe calculator nu vezi jocuri ca asphalt" Daca ai windows 10 pe pc poti sa descarci jocurile din magazin. Deci aici castiga pc-ul.
"ai jucat asphalt sa vezi ce bine vede" aici iarasi castiga pc-ul deoarece nu poti compara un telefon de 4.7 sau 5 inch sau de cat o fi cu un monitor 4k. Sa faca ei stream pe Youtube sau twitch cu "mobizen". "sistemul de operare a unui telefon e mult mai usor, si mai avansat decat cel al unui PC" gresit, chrome OS, mac os, windows 7, 8, 10... sunt la fel ca cele de pe telefon insa sunt peste ele din multe puncte de vedere. Deci cand o sa faca ei gaming( sa joace witcher 3, gta v, fallout 4, far cry 4, primal) pe iphone atunci pot veni cu astfel de comenatrii.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Ssssmokin):

Si inca ceva, pe calculator sunt jocuri care intrec asphaltul cu mult (Forza Horizon 3, The Crew, NFS 2016).

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ok,in primul rand, hai sa luam cel mai bun telefon existent si sa il comparam cu cel mai bun calculator existent.Cum sa castige tlefounul? Ok,hai sa zicem nu chiar cel mai bun PC,dar, avand in vedere ca un telefon are alte chestiidecat un PC, si un PC are alte chestii decat un telefon, le face pe amandoua bune.Dar hai sa fim seriosi, un calculator va fi mereu mai bun, ai dreptate.winking

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Sa fim seriosi nu putem compara un telefon cu un calculator (si invers probabil)...sunt doua produse care au scopuri diferite.
Fiecare este folositor la ceva...e una dintre cele mai inutile comparatii pe care cineva le-ar putea face. laughing)
Daca ai nevoie de editare, gaming etc. etc. folosesti, logic, un calculator, iar daca ai nevoie de camera, cateva aplicatii probabil si restul folosesti un telefon.
In plus, in general astazi cine are telefon are si calculator si funt doua chestii total din alte categorii. laughing)))))

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru TheAndi22):

Exact,poate cine are telefon are si calculator (de calculat) laughing)

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează