| Crisan_Sergiu_1998 a întrebat:

Cum pot face o aplicatie(joc, tema etc...) pentru Android?

5 răspunsuri:
anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Salut!
Eu, fondatorul Luognotos Entertainment, cand am inceput pentru prima data sa creez propriul meu joc pe telefon (Android), dupa o groaza de incercari, am folosit Godot Engine, cu limbajul de programare GDScript (asemanator cu Python, sau Pascal... cam ce fac romanii in liceu). Jocul meu se numeste Zogii si ca sursa principala de inspiratie am folosit Flappy Bird, dar totusi, am vrut sa-l fac eu de la cap la coada.
Aici este jocul: https://play.google.com/store/apps/details?id=org.godotengine.zogii
Mi-a luat aproximativ 3 luni, cu cunostiintele de programare din liceu...
Daca te intereseaza si esti pasionat sa faci jocuri pentru Android, scrie-mi in privat si te voi invata cum sa faci o aplicatie de la 0 la PlayStore.

| TempusVernum a răspuns:

Pai iti trebuie SDK-ul Android si evident niste tutoriale.
http://developer.android.com/sdk/index.html
Dar mai intai e necesar sa inveti Java de aici: http://thenewboston.org
Tot de aici poti vedea apoi si tutoriale pentru platforma Android.

Ia timp si resurse de tot felul. Insa cand vei ajunge la nivelul de a face macar prima ta aplicatie gen Calculator si s-o vezi ruland pe un telefon(macar emulator)...va mai dura(doar daca nu urmezi mecanic un tutorial), dar merita doar daca te pasioneaza. Pana la jocuri mai ai...iar pentru niste teme nu trebuie sa stii programare. Exista programe speciale.

Daca vrei parerea mea, e cel mai usor sa te apuci in.NET(pe C#) cu Windows Phone. Mare pacat(justificat) ca nu prea are asa mult succes la consumatori de smartphone-uri...dar e mult mai usor sa lucrezi cu tehnologii Microsoft.

| ԂǮϞiŚ a răspuns:

Încarcă pe internet, conduit.com

| peter98992 a răspuns:

Intra pe site-ul asta: www.mobincube.com 100% te va ajuta iti faci cont te loghezi si dau la new app daca esti la inceput dai pe modul wizzard dar daca te descurci in programare dai pe modul blank sper ca te-am ajutat funda?

Întrebări similare