| Andrey12 a întrebat:

Cum pot sa ma FILMEZ si langa mine sa apara clona mea, gen Mikey de la Doza de Has. Ce program trebuie sa am ( cred ca de Android )? Ofer FUNDA!

Răspuns Câştigător
| Sănduțța a răspuns:

Heii! O poti face pe movie maker! happy

18 răspunsuri:
| SonicAndrei a răspuns:

E ușor. Îți trebuie un program bun de făcut filme. Eu recomand Pinacle Studio Ultimate Collection v. 15.0 dar și Sony Vegas Movie Studio Platinum... (sunt multe versiuni).

Iată cum faci :
FĂRĂ SĂ MIȘTI APARATUL (1 mm poate strica totul) filmează-te odată în partea stângă, apoi în cea dreaptă. Vezi să nu te suprapui. Apoi pune cele 2 filmări una sub alta în program.
Dacă folosești Pinacle : dă clic dreapta pe clipul de jos și intră la efecte. Caută "picture in picture" lasă full screen și taie jumătate din imagine. Așa vei apărea de 2 ori.

VARIANTA 2 :
Filmează-te undeva cum vrei. Apoi caută un perete verde (nu contează culoarea, doar să fie impecabil— contează să fie perfect) și filmează-te și acolo. Apoi pune cele 2 clipuri în program una sub alta (în Pinacle cea cu peretele să fie jos). Apoi pune-i clipului cu peretele efectul "chroma key" și selectează culoarea peretelui. Astfel, culoarea aceea va fi ștearsă și vei rămâne doar tu, iar pe fundal va fi celălalt clip.

Dacă nu ai înțeles scrie-mi. Îți pot trimite un filmuleț cum să faci dacă vrei. Sunt expert la asta.

| Andrey12 explică (pentru SonicAndrei):

Da-mi un filmulet.

| Sahleanu_Bogdan_1991 a răspuns (pentru SonicAndrei):

Hei salut uite asta este id meu :sahleanu.bogdan@yahoo.com da-mi add ca sa pot vb ceva cu tn....plz

| SonicAndrei a răspuns (pentru Sahleanu_Bogdan_1991):

Scuze că ți-am răspuns de 2 ori, am crezut că-i întrebare nouă...

| Sahleanu_Bogdan_1991 a răspuns (pentru SonicAndrei):

Eu nu iti pot trimite mesaje ca sunt membru junior dar da-mi add plz... vreau sa ma ajuti sa fac un intro daca te pricepi

| SonicAndrei a răspuns (pentru Sahleanu_Bogdan_1991):

Mai răspunde la întrebări ca să faci puncte. Cred că am dat, sunt andrei_vd2006... O să filmez cum faci pas cu pas (în program) trucajul și îl pun pe YouTube, dar asta doar de luni (nu pot acum în weekend fiindcă am doar laptopul și pe el nu am Vegas Pro 12).

| SonicAndrei a răspuns:

OK, o să fac unul. Întrebare : cum ți-l trimit? Îmi dai adresa de e-mail sau cum?

| Andrey12 explică (pentru SonicAndrei):

Pe youtube. Ai cont? Daca da, spune-mi cum se numeste contul tau si ma uit.

| Sahleanu_Bogdan_1991 a răspuns (pentru SonicAndrei):

Pai uite asta e id meu sahleanu.bogdan@yahoo.com da-mi add ca sa vb sa-ti dau detalii

| SonicAndrei a răspuns (pentru Sahleanu_Bogdan_1991):

Am dat pe Yahoo. Mai încerc odată...

| SonicAndrei a răspuns:

Am făcut filmulețul și l-am încărcat prin Transfer.ro
Iată linkul :

https://d.transfer.ro/......b2548b.wmv

Filmulețul are 2MB, câteva secunde și am lucrat cu Pinacle Studio 15. Am folosit 2 poze (desktopul meu gol) pe care am desenat pe fiecare un omuleț în Paint. Apoi le-am combinat.
Nu știu să-ți dau un link de unde să downloadezi programul, dar găsești pe Google (pe TOR - ENT).

| Andrey12 explică (pentru SonicAndrei):

Dar uite ce zice : Fişierele pe care încerci să le accesezi nu se mai găsesc pe serverele Transfer.ro.

Versiunea Free a Transfer.ro stochează fişierele timp de 10 zile de la data upload-ului. Ca atare, au fost şterse de pe server definitiv la expirarea celor 10 zile.

Pentru a intra în posesia fişierelor, îţi sugerăm să îl contactezi pe cel/cea care ţi le-a trimis.

În cazul în care crezi că acest mesaj a apărut din cauza unei erori a sistemului nostru, ne poţi contacta pe mail: contact@transfer.ro sau telefonic: 031 710 10 73

Dacă vrei ca pe viitor fişierele să fie stocate mai mult de 10 zile, poţi opta pentru unul dintre Pachetele Premium: quick sau Power. Nu mi se deschide. Zi-mi ce e.

| SonicAndrei a răspuns:

Nu știu ce are. Tocmai am trimis clipul. Îl mai trimit odată. Eu mi l-am trimis mie căci nu am adresa ta de e-mail. Îl mai trimit odată și de data asta îl verific.

| SonicAndrei a răspuns:

L-am retrimis. L-am verificat și merge.

https://d.transfer.ro/Cum_te_pui_in_2_locuri-transfer_ro-30jul-739bfc.wmv

Poate a fost ceva eroare data trecută...

| SonicAndrei a răspuns:

Ai reușit? Dacă vrei să-ți arăt cu efectul „chroma key" sau cu programul Sony Vegas îți mai trimit un filmuleț. E o chestie foarte faină să faci un film în care să joci tu mai multe roluri. După ce te înveți așa, te vei putea pune în câte locuri vrei deodată (dar cu Sony, este mai profesionist dar mai complicat)

| SonicAndrei a răspuns:

Uite cum fac eu (sunt expert în domeniu). Eu folosesc Sony Vegas Pro 12, dar poți face trucajul și cu oricare Sony Vegas, Pinacle Studio, Camtasia, Hit Film 2 Ultimate, etc...

1) Așezi camera de filmat (sau aparatul) pe un stativ, e foarte important să nu-l miști deloc în timpul filmării sau să schimbi luminozitatea fiindcă se va observa.
2) Filmează-te în partea dreaptă a ecranului... de exemplu spui „Hei, cine ești?!". Apoi te duci în partea stângă a ecranului și spui de exemplu „Sunt tu!". Poți să stai puțin mai mult pe loc, mai bine filmezi mai mult decât prea puțin.
3) Când editezi (explic cu Vegas Pro 12) pui filmarea în bara de editat. Apoi o tai acolo unde te miști (când mergi din dreapta în stânga, ce nu ai nevoie) și șterge părțile care nu-și au rostul. Vei rămâne cu două clipuri: cel în care ești în dreapta și cel în care ești în stânga, unul după altul (adică după 4 secunde ce ai zis „Cine ești" dispari dintr-o dată în stânga și zici „Sunt tu").
4) Du clipul în care ești în stânga deasupra celuilalt (mai creezi o linie de editat). Vei vedea că s-au suprapus imaginile și se vede doar secvența când ești în stânga (dar sonorul e unul peste altul). Dă clic pe „Even Pan/Crop" (e pătrățelul mic și alb din drepta-jos a clipului) și îți va apărea o fereastră nouă în care poți edita mărimea și alte chestii. În josul noii ferestre sunt 2 linii, pe tine te interesează cea de jos (sub Position). Comenzile seamănă ca la Photoshop, doar taie partea dreaptă a imaginii (selectează jumătatea imaginii în care ești tu). Vei vedea poate o mică dungă dacă lumina a fost diferită în cele 2 clipuri (sau s-a mișcat aparatul, depinde), dar te vei vedea în 2 locuri. Uneltele sunt pe stânga.

O idee avansată: poți folosi keyframe-uri și poți pune mai mulți de tine care să fugă prin imagine.

Am scris prea mult, poți căuta tutoriale pe YouTube, dacă vrei pot să filmez și eu cum se face și-ți trimit link.

Poți lua versiunea trial de la Sony Vegas Pro 12, apoi îl cumperi sau cauți crack: http://www.sonycreativesoftware.com/vegasprosuite

| SonicAndrei a răspuns:

Am găsit un tutorial: https://www.youtube.com/watch?v=pwE2M47pFZc
Nu m-am uitat la el decât orientativ, dar pare bun. Dacă vrei să faci rost de program ori îl cauți pe internet cu crack, ori iei pentru început varianta trial de pe site-ul oficial. Îți trebuie windows pe 64 biți, dacă ai pe 32 biți nu o să se instaleze, în acest caz poți lua Sony Movie Studio Platinum 13.0.
http://www.sonycreativesoftware.com/vegassoftware

| Erkal_Er_2003 a răspuns:

Vegas pro, https://www.youtube.com/watch?v=eqhSQ1yAz_o uite un tutorial simplu de a face o clona merge pe toate versiunile de vegas: 9, 10, 11, 12, 13