| Melissa995 a întrebat:

Cum pot salva mai multe gif-uri de pe pinterest? Dau funda!
am apăsat "salvează imaginea" dar imi salvează o poza din gif in loc de întregul gif

Răspuns Câştigător
| LinxCont a răspuns:

Aici se poate vedea cum am descarcat un gif pe un Samsung galaxy grand 2:
http://youtu.be/eU6FzSzMG_4

Am vazut un gif in pinterest, am apasat scurt pe el, apoi inca o data pana a aparut in stanga jos un buton cu comanda "deschide". Am apasat pe deschide si am ales sa deschid pagina cu browserul "Internet". Pagina ce contine giful s-a deschis in browser, a aparut si giful, iar aici am tinut degetul apasat pe gif pana a aparut meniul din care am ales "Salvare imagine" si giful s-a salvat complet in telefon dupa care l-am deschis cu "Galerie" si se vede ca e complet. Ideea e ca acel gif sa se incarce intr-un browser unde avem optiunea de a salva acea imagine gif. In aplicatia pinterest nu vad un meniu care sa permita descarcarea gifului.

3 răspunsuri:
| LinxCont a răspuns:

Nu stiu daca folosesti un calculator, un telefon, in ce aplicatie dai "salveaza imaginea".

Nu stiu nici cu ce aplicatie se deschide la tine acea imagine descarcata. Poate ca aplicatia care deschide gif-ul reda doar primul cadru al gifului.

Eu am incercat in calculator folosind browserul mozilla firefox si alegand dupa un click dreapta "Save Image As..." in calculator gif-urile se salveaza integral.

Pe Android, daca vad un gif, intru pe el o data, apoi inca o data, apare un glob pamantesc urmat de cuvantul Deschide, dau pe "deschide", aleg un browser, tin apasat degetul pe imagine, dau Salvare imagine si se salveaza giful complet. (am facut proba pe un telefon Samsung)

| Melissa995 explică (pentru LinxCont):

Este vorba de Pinterest
Dau salvează imaginea pe Pinterest (e singura opțiune de a descarca ceva)
Se deschide cu galeria de la Samsung care reda un cadru din el nu tot
Si eu am tot Samsung (S3neo)