|

Cum pot sparge o parola de Facebook prin forgot your password? Adica daca imi cere codul ala numeric de 6 cifre vreau o aplicatie gen spam care sa dea brute force pana nimereste codul si sa setez eu la cate secunde sa dea spam. Vreau sa stiu daca exista asa ceva deoarece ai mei mi-au schimbat parola de Facebook ca stateam ca nebunul pe el(cel putin 7-8 ore pe zi)

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

1. Au facut bine
2. N-ai sa gasesti nicaieri hack-uri de astea gratis si pe site-uri cunoscute si clar nu o sa iti dea nimeni daca are. Asa ca daca nu ai un prieten hacker, renunta la idee.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

1. Fă-țj alt cont.
2. Ai 8 ani? Cum să-ți schimbe părinții parola contului TĂU de Facebook? Parola trebuia s-o şti doar tu.

3. Aha, da, s-o crezi tu. Nu te-ai gândit nici o secundă că acea functie are sistem anti spam? Crezi că pot fi puse coduri la nimereală?

3. Schimbă parola de la Facebook prin adresa de e-mail. Sau ți-a schimbat şi acolo parola?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Iunix):

Dar exista ceva la Android care sa salveze parolele in fisier.txt in folderul Facebook-ului sau in root, oriunde, fara root? Sa fac ceva la aplicatie si sa salveze parola?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Meriti,si nu exista, si de ce stiau parola de la contul tau? schimba cu email-ul, daca e pe email-ul parintilor contul sau daca iti stiu si parola de la email este incredibil

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează