| emi2002 a întrebat:

Cum pot sterge un cont iCloud daca mi-am uitat parola? laughing iPhone 4s

5 răspunsuri:
| nikname a răspuns:

Nu merge!

| Alloneforever a răspuns:

Nu merge! Funda?

| maNumesc a răspuns:

Salut, telefonul e blocat? sau il poti folosi si vrei sa ii inlaturezi contul de icloud?

| Kyle1990 a răspuns:

Dacă ați uitat parola iCloud, dar totuși doriți să eliminați contul icloud de pe iPhone. Aveți posibilitatea să urmați pașii de mai jos pentru a termina sarcina cu ușurință.

1. Deschideți aplicația Setări și du-te la "icloud".
2. Apăsați pe ea pentru a deschide. Când vi se solicită o parolă, introduceți orice număr aleatoriu. Apoi Apăsați pe "Efectuat".
3. icloud vă va spune că numele de utilizator și parola introdusă este incorectă. Faceți clic pe "OK" și apoi "Cancel" pentru a merge înapoi la pagina principală icloud. După aceea, apăsați pe cont din nou, dar de data aceasta, scoateți descrierea și apoi apăsați pe "Done".

Vei fi dus înapoi la pagina principală icloud fără a fi nevoie să introduceți parola. Veti observa, de asemenea, că "găsi telefonul meu" facilitate a fost oprit automat. Apoi defilați în jos și apăsați pe Ștergere. Vei fi promovat pentru a confirma ștergerea pe care le puteți face atingând "Delete" din nou.

După scoaterea contului icloud de pe iPhone, aveți posibilitatea să comutați la un cont iCloud diferit. Introduceți noi sau acreditări diferite de cont iCloud și conectați-vă ca de obicei atingând "Conectare". Apoi, puteți alege setările icloud pentru a utiliza cu noul ID de cont.
http://www.leawo.org/tutorial/how-to-remove-icloud-account-from-iphone.html

| emi2002 explică:

Inseamna ca nu mai pot face nimic cu el?