|

Cum sa explic.....Pai deci când duc mouse ul de la laptop pe ceva,spre exemplu o aplicație sau un videoclip sau orice, nu e important ce. Ideea e ca nu conteaza dacă apas pe click sau nu ca deja se apasa singur.Nu știu dacă problema e de la mouse sau de la laptop. (Apropo, nu știu dacă m-am făcut prea înțeleasă, dar mersi anticipat)

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Dai de inteles ca folosesti un mouse conectat la laptop.
desconecteaza mouse si foloseste touchpad. continua sa se comporte la fel?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Cred ca e un soft care da click automat, din moment ce mouse-ul nu e folosit pentru click. Trebuie vazute programele instalate si scos (dezinstalat) acel program care face asta. Daca nu se poate gasi ce program face asta, atunci o reinstalare a windows-ului ar trebui sa rezolve problema.

Cu programul ccleaner, in tabul tools se pot vedea programele instalate si dand click pe "Install date" programele instalate se ordoneaza in ordinea instalarii si se pot gasi ultimele programe instalate. De obicei acelea sunt responsabile de problemele nou aparute si evident ca daca softul respectiv apare listat in ccleaner si daca se poate folosi ccleaner avand in vedere problema cu mouse-ul, atunci o dezinstalare ar rezolva problema.

(Am instalat in urma cu cateva saptamani o extensie in browserul firefox, extensie ce pretindea ca imi gaseste produse mai ieftine in timp ce navighez. Surpriza neplacuta a fost sa vad cum cursorul mouse-ului se misca cu greutate si se "agata" de diverse butoane. Imediat ce am dezinstalat acea extensie, lucrurile au revenit la normal.)

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează