|

Cum sa pun parola pe calculator? Adica atunci cand deschizi calculatorul sa intre parola si cine nu stie parola sa nu poata sa intre?

6 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Dai pe "Start"/dai pe poza de sus (langa scrie numele account-ului), dai pe poze si ti se va deschide o fereastra si dai click pe"home" si dai pe "change an account" si dai pe primul account si dupa"change my password". In prima casuta nu pui nimic daca nu ai parola, in a 2 pui parola care vrei sa o pui si in a 3 tot aceeasi parola, si a 4 pui un indiciu care sa-ti aminteasca de parola in caz ca o uiti, si dupa dai "change my password" si gata. Funda?

5 răspunsuri:
| a răspuns:

Te duci in bara de start-control panel-user acounts-user accounts (din nou)-te duci pe contul tau (asta in cazul in care calculatorul este setat pe mai multe profiluri) si o sa ai printre celelalte optiuni si optiunea create a password. Bafta!big grin

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Poi dai click pe Start[ in stanga jos].Sus o sa iti apara o poza si un nume [ care le-ai setat tu]. Dai click pe poza o schimbi cu alta, dupa care iti apar mai multe optiuni. [De ex. : "What do you want to change about your account? ->Change my name, -> Create a password, ->Change my picture etc.] Dai click pe Create a password. Apoi iti apare "Create a password for your account".In primul spatiu iti scrii parola care vrei sa o ai, in al doilea spatiu o scrii din nou si in ultimul spatiu scrii un indiciu despre parola [de preferabil sa nu fie pus despre parola.Iti sugerez sa pui "animale", "plante","orase" etc.] Si dai click pe Create a password. Atata tot.
Sper ca te-am ajutat happy.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns utilizator avertizat
| a răspuns:

Intra in Control Panel, apoi la User Settings si
http://www.youtube.com/watch?v=wyGhDeEchHA

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Da cand deschid calculatorul, sa nu mai poata alt-cineva sa intre, care numi stie parola.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează