| bianca1nou a întrebat:

Cum schimb parola la mess?

Răspuns Câştigător
| loryys a răspuns:

E foarte simplu! Intri pe messenger.Sus de tot vei vedea patru sectiuni Messenger, Actions Contacts si Help(nu stiu daca chiar in ordinea asta, nu conteaza)intri la messenger si dai my account info. Apoi iti vor aparea informatiile tale.Cauti si dai change password si scrii parola veche si apoi parola cea noua! funda? pls

1 răspuns:
| xgamerz a răspuns:

Buna.
1. In meniul principal, de sus, selectati Messenger
2. In sub-meniul care se deshide selectati si apoi dati click pe My Account Info
3. Se va deshid o pagina web de la Yahoo unde vi se cere parola actuala. Tastati-o in casuta respectiva si apasati Enter (sau dati click pe Sign In)
4. Daca pana acum totul a mers fara probleme ar trebui sa va aflati in pagina cu informatiile despre contul vostru. Acolo, dupa informatiile despre nume si ID, veti desoperi un link cu numele de Change Password. Click pe el
5. Acum vine partea in care va schimbati parola. In pagina respectiva aveti trei casute. In prima (Enter your Current Password) introduceti parola actuala. In a doua (Choose a New Password) completati noua parola pe care o doriti din minim 6 caractere litere/cifre/semne. Pentru verificare, aceasta noua parola va trebui introdusa si in casuta numarul 3 (Confirm your New Password).
6. Daca parola a fost schimbata cu succes, va fi afisat pe ecran urmatorul mesaj : "You have successfully chosen a new Password".

Atentie, acesta varianta este valabila doar daca doriti sa va schimbati parola la id-ul vostru de messenger! In nici un caz nu functioneaza daca aveti in gand sa spargeti vreo parola a unui alt ID.

Ai un Video-Tutorial in lb.RO aici:
http://www.youtube.com/watch?v=JdMQc-TvJw4
Bafta;)

Întrebări similare