|

Cum se pastreaza propietratile carnii?

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

La rece sau fripta directa imediat cand ai taiat-o.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Congelata imediat. Nu e recomnadat ca dupa congelare sa dezgehti si apoi sa congelezi din nou. Daca vrei sa pastrezi carnea cu propietatile ei, bagi carnea in pungulite, in cantitate de numai cat consumi la masa.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Dracnea):

Ai zis-o ca nevasta-mea happy. Ea face cu carnea exact asa. Si e o metoda foarte buna.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru cristi202):

big grin Pai si a mea la fel face. Numai cat trebuie la mancare, congelat si atat. Ce ramane nu congeleaza din nou, asa ca pune fâdoar cat trebuie in pungte sau caserole. Carnea refrigerata nu mai e aceeasi.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează