|

Cum se pune o parola pe o arhiva (rar), astfel incat sa se poata efectua modificari asupra ei doar dupa ce este introdusa parola?

6 Raportează Evaluează
6 răspunsuri:
| a răspuns:

Dai pe winrar arhive sau zip si apoi dai add si alegi ce vrei sa bagi in arhiva.
Cand apare fereastra cu optiuni, ai in dreapta jos set password!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

1. Instalezi winrar: https://www.win-rar.com/download.html?&L=0
2. Clic dreapta pe fisierul care trebuie arhivat -> "Adauga intr-o arhiva". In fereastra care se va deschide va apare optiunea "Setare parola" in coltul din dreapta jos.
https://imgur.com/a/UrPQW

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns utilizator avertizat
| a răspuns:

N-am vazut in winrar optiunea de blocare a arhivei cu parola. Am vazut in schimb optiunea de blocare a arhivei, in sensul ca se poate citi continutul arhivei, dar nu se mai poate adauga, modifica sau sterge ceva din acea arhiva.
Exemplu:
In "windows file explorer" selectez un grup de fisiere si dosare. Dau click dreapta pe acea selectie de fisiere si dosare si din meniul care apare, aleg "Add to archive...", iar in meniul "Archiving options" din fereastra de arhivare rar, bifez "Lock archive". Continuand arhivarea, voi obtine o arhiva rar blocata la scriere (locked), iar blocarea nu poate fi eliminata decat facand alta arhiva cu aceleasi fisiere. Nu e nevoie de parola la aceasta blocare.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Blocarea se poate face si la o arhiva deja facuta. Deschid arhiva cu winrar, apas butonul "Protect" din fereastra WinRAR, bifez "Disable archive modifications", apoi dau OK.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează