|

Cum sta treaba cu telefonele Samsung? Care e faza cu serile J, S, A? Gen cu ce e diferit A5 fata de S5 sau J5? Si J, S sau A sunt mai bune? Se merita 600 lei pe un A5 la Second Hand? Ce telefon recomandati, cel mai bun e J7? Sau e doar cel mai bun din seria cu J-uri? Nu ma pricep absolut deloc, ma poate ajuta cineva sa aleg un telefon? Funda.

6 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

In niciun caz nu merita sa iti cumperi s5 second daca la asta te gandeai, e depasit si e model vecgi care nu rezista mult timp. Seria S e mai performanta si mai scumpa si cea mai populara. Seria J este cea mai ieftina si seria A cred ca undeva la mijloc. Eu zic ca merita sa dai 600 lei pe A5, nu ar strica sa mai negociezi un pic de tot. Cel mai nou aparut e si cel mai performant din seria respectiva dar asta nu inseamna ca cele anterioare nu sunt bune. Uite, mama are J5 mi se pare un telefon foarte bun, se misca bine, bateria tine foarte mult si il butoneaza non stop, ceea ce la un iphone nu o sa vezi.
Dar daca vrei sa iti iei un samsunt second ai mare grija, am zis ca nu sunt prea rezistente, nu lua in niciun caz un telefon care a fost folosit mai mult de 1 an si ceva.

5 răspunsuri:
| a răspuns:

Https://www.ilovesamsung.ro/stiri/literele-din-denumirile-telefoanelor-samsung/
Sau cauta alfabetar Samsung

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Eu recomand doar generatia S, anul asta s7 este super ok nici nu e asa scump

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

S6

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

J-urile sunt cele mai ieftine, isi permit majoritatea, a-urile pentru cei de mijloc, iar s-urile pentru cei care isi permit.A-urile beneficiaza de un anumit premium al materialelor, dar nu la fel de atat de bune ca ale s-urile, in timp ce j-urile nu prea au nimic premium.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Fiecare serie de telefoane, cum ar fi A, J sau S are anumite caracteristici, J7 este de fapt un J5 imbunatatit, A5 este de fapt un A3 imbunatatit si tot asa,de exemplu telefoanele din seria A au sticla pe spate, telefoanele din seria S sunt telefoanele cu cele mai bune caracteristici la momentul lansarii, mai nou seria cu ecran curbat si tot asa, daca vrei mai multe detalii despre un telefon sau sa compari doua telefoane poti intra pe EMAG de exemplu si poti vedea acolo orice vrei, si da, merita sa iti iei un A5 la mana a doua cu 600 de lei insa eu as opta pentru un IHunt daca ma intrebi pentru ca sunt extrem de rezistente si foarte bune, poze foarte clare, sonor foarte bun...
Uite aici un link pentru detalii https://:///......DCW0SNBBM/

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează