|

Cum sterg programe din control panel care nu se pot sterge? Dau fundita!

7 Raportează Evaluează
7 răspunsuri:
| a răspuns:

Pentru dezinstalarea unui program există mai multe posibilităţi: 1.Start/All Programs/programul respectiv şi Uninstall (dacă are această opţiune).
2.Start/Control Panel/Add or remove Programs/programul respectiv şi dai Remove.
3.My Computer/Local Disk(Chappy/Program Files, clic dreapta pe programul respectiv şi Delete.
4.Foloseşti un program de dezinstalare, gen Revo uninstaller.
5. Dacă nu-ţi reuşeşte cu nici una din cele 4 variante descarcă şi instalează un program numit Unlocker, acesta reuşeşte să dezinstaleze şi programele mai „recalcitrante". Succes şi numai bine!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Din câte am tradus întrebarea ta, (sper că intuiesc bine ceea ce ai vrut să scrii) vrei să dezinstalezi programele care le-ai folosit și acum nu mai ai nevoie de ele și nu știi cum să le dezinstalezi dacă nu se pot dezinstala din programs.)

Incearcă să intri în programs files din C.
Deschide folderul și localizează programele pe care vrei să le ștergi.
Deschide folder-ul programului ce vrei să îl ștergi și localizează executabilul unninstall sau nume asemănător.
Accesează executabilul și programul va fi eliminat, dar nu complet că fișierele de configurație și înregistrările din registrul Windows-ului tot rămân.

Acestea se por șterge accesând folderele applications data (accesibil numai pe Windows Xp) și în run scrie regedit/enter și caută numele programului prin registru, cu mențiuinea că trebuie să navighezi în toate grupele de regiștri și în unele cazuri programul va lua numele producătorului acestuia. Succes!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
| a răspuns:

Din Control Panel dai la Programs / Uninstall a program. Cauti programul care vrei sa-l dezinstalezi click pe ea si Uninstall, apoi te duci acolo unde s-a salvat programul si Delete.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Alte răspunsuri